Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja u kuci ucim za ispite
najprece je
Bio prosle godine i nikad vise. Takav javasluk nema nigdje. Nije cudo sto uz sankaliste stalno stoji spreman sanitet sa ekipom.
Uglavnom sa sise budžetske, ovi ostali vlašić kapak.
Neko skija neko seta.Ja sam sa svoja cetiri clana porodice dosao sankati.Nemam mogucnosti platiti ski lift 170 maraka.Radimo ja i zena u trgivini FIS plata po 780 maraka.Nije to za naseg prosjecnog covjeka.Ski lift za nas standard nebi trebao biti iznad 10maraka.
A Jahorina ? :(
Pametni ljudi idu u Austriju, mislim ko vec skija....🌞😊👇
Davno je skijanje bilo buržujski sport kad ga i bogati roditelji vole, a nikad tipa planinarskom stazom nisu prošli. Čast izuzetcima naravno.
Ovo masa roditelja prestala pusiti 😏😏😏
A neko sjedi kuci jer nema ni auta da bi dosao🙄
Bio sam danas gore i dosta ih se jednostavno ne zna ponasati na skijalistu.Pajdo donio stolice stavio.ispod staze sjedi i daje instrukcije djetetu a iz aviona se vidi da on licno nikad nije stao na skije.
Djeca Bogataša….
Slika 13! Dječijoj radosti nema kraja, podsjeti i mene kad sam bio malo i podmazivao sanke svijećom da budu najbrže!
i jesi li bio najbrzi
Nikad nisam radio u drzavnom sektoru niti bih. Zasto? Zato sto mi nije dovoljno1200-1500KM i zato sto smatram da vrijedim vise.
⚜️
⚜️