Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest šta karali gore
Otidji na www.mtb.ba i pogledaj spisak klubova u koje se mozes uclaniti. Takodjer, tamo je i spisak i linkovi on-line zajednica koje se organizuju oko ovoh voznji.
jos kad bi znali iskoristiti i bilo bi super ali...........nase tipicno ali....ali...ali...
Super prilog. Baš dobro osvježenje za portal. Baš, baš!
Svaka cast za clanak! Sto vise ovakvih!!!!! Propratite sta planinari rade na www.zone-2000.net ;)
bono mojaaaa divna mila lijepa gizdavaaa aaaaa :D
ja volim brdski biciklizam, ali nisam član nijednog kluba. Kako se može postati član nekog kluba? Ima li neko sugestija?
Slike su odlicne jednostavno da covjek i sam pozeli otici....a neke slike sam na FB ubacila jednostavno sam morala da pokazem ljepotu nase zemlje i podijelim sa drugima...hvala na priblizavanju i upoznavanju sa svim ovim nasim ljepotama :)
joj kad se sjetim prije planinarenja na ovoj planini.. prekrasno.. ova planina je tako lijepa.. tko god nije isao, preporucujem da ode jer je predivna :-)
Ovakvi prilozi podizu kvalitet ove stranice, oslobodite se gluposti o britny spears i bicete dobri!