Putovanja
21
Biciklom kroz Balkan
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE DRZAVE BALKANA SU LIJEPE ALI BIH JE BIHHHHH
meni je draze u porscheu se vozat
Balkane, Balkane, Balkane moj, budi mi silan i dobro mi stoj :)
ja sam balkan boy :(
Pa pepi sto tako tuzno?
steta samo sto su pojedinci zavadili narod pa je sada mrznja nemjerljiva i samo se gleda kako se ko zove i koje je vjere
Nisu krivci primitivci sto su pokupili mast. Korov nikne gdje god stigne. Ma, svaka njima cast. Krivi smo mi. Otkud svi ti paraziti sto su nam zagustili? Nemoj stari moj, krivi smo mi sto smo ih pustili.
Krivi su i pojedinci a bogami i mi. Pojedinci jer nas stalno djele i filuju kojekakvim glupostima a mi jer to sve prihvatamo. A sto se tice bicikla i putovanja, veoma hrabro od njega sto se odlucio na tako nesto. Ja recimo ne bi imala hrabrosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)