Osvajanje vrhova i uživanje
15
Biciklisti vikend proveli na Vitorogu
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa u tome i jeste fol sto nisu isli na Everest, treba malo promovisati i BiH. odlican prilog ;)
SREDOJE: J.bem ti babu
....super! odlično! sve naj naj naj! njih petorica predstavljaju sve bicikliste...ili nih trojica ..... De facto oni su biciklisti.... hahahaha SAMOPROMOCIJA! :))))
ako je vitoroga u hercegovini onda si ti japanac
@Sarajlija Pa nigdje ne pise da je Vitorog u Hercegovini. Nju spomenuh radi usporedbe sa tezinom podloge i krsem (npr. Cvrsnica) jer nije isto vozit kroz sumu i po goleti, po utabanom putu ili hercegovackom krsu. I nije poenta u politizaciji vec u turi u kojoj na 80-tom kilometru znas da te ceka 15 km uzbrdo. Probaj pa mi javi kako je. Sto se tice treba li ili ne pisati o ovome, ja mislim da treba jer nije sve u vijestima da je neko poginuo, ubo drugog nozem, ili da li je Dzeki narasla nova bubuljica, sto vidjamo svakodnevno u novinama. Mnogi nisu ni culi za Vitorog, Zec planinu, Crvanj ili Makljen, ne znaju da se moze kupati na Zelengori i ne vide dalje od kladionice. A srecom neko je pametno na ovom portalu napravio rubrike, pa ko ne zeli da cita o lijepim stvarima ne mora ni kliknuti u lifestyle. Uvredljive izraze ne bih komentirao, neka je na cast anonimnom citaocu. Kad se predstavi imenom mozemo razgovarati.
Svaka cast Emire..i ja sam sa prijateljem jucer bio na treskavici,pa imamo prelijepu zemlju.
Za novinarčiće, da vide gdje se nalazi regija Hercegovina: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/01/Hercegovina5.jpg Stjepan Vukčić Kosača je dobio titulu HERCOG od cara Fridrika III pa se sav Hum prozvao po tom nazivu, Hercegovina. Dakle, Hercegovina, prvobitni i originalni naziv HUM, je uvijek pripadao Bosni(banovini, kraljevini, ejaletu), to je samo bila pokrajina u okviru Bosne, a od 1878. godine Austrougarska naziv južne regije tj. Hercegovinu stavlja uz ime Bosna, pa tako i dan danas je ostalo Bosna i Hercegovina
\"Vitorog je planina na razmeđu općina Šipovo, Glamoč i Kupres. Kad se spomene Hercegovina prvo što pomislimo su vrućine i krš te miris mediterana koji osjetimo u dolini Neretve. Međutim, Vitorog nimalo ne liči na uobičajeni hercegovački krš, naprotiv, planina je bogata šumom\" Pa naravno da ne liči idioti nepismeni zato što od te tri općine nijedna geografski ne pripada Hercegovini... Aj, ne mogu da se prestanem smijati, pa oni mora da su sa natpisa karte na kojoj piše Bosna i Hercegovina, išli kuda idu slova Hercegovine i tu pripisali mjesto, HAHAHAHAHAHAHAH pa onda je i Drvar u Hercegovini, hahahahahahahah, jooojjjj idiota A.ll.a.hu dragi....
Vitorog u Hercegovini?????? Hahahahahahahahahahaahahaha... Koji degeni majko moja, pa ovi ne znaju ni šta obuhvata regija Hercegovine... Bože, sačuvaj me ovakvih novinarčića, AMIN.
SVAKA CAST MTBA-OVCI samo naprijed i promovisite BIH i njene ljepote ......neki ne znaju sta znaci na bikeu odvoziti 100km po vrelom suncu i neasfaltiranoj cesti i popeti se na određenu nadmorsku visinu .......
prognoziraj pobjednika svih utakmica za euro2012 i osvoji nagrade: http://euro.topshop.ba?parent_id=9238
Ovom sto ima nick sa M i sto voli banane se bas nick nekako uklapa u njegov inertan zivot. Svaka cast i za sporstki duh, i za promovisanje i za sve, ostali sa glupim komentarima je bolje da nadju neku zanimaciju a ne da ovdje trose glupe rijeci.
e vala Klix pretjerujete vise sa samoreklamiranjem ovih par kompleksasa, koga ba zanima gdje su oni vozali bicikla?! kakve to veze ima sa bilo cim u zivotima ostalih ljudi? fakat vas ne kontam zasto im dajete prostora?
Momci, cuvajte m.u.d.a , valja djecu praviti nekad....
Svaka cast... ;)