Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako i za prvi maj...janje kupi a nema brašna u kući
@Trulex uporno dokazujemo zašto zaostajemo za svijetom svjetlosnu godinu 😏 Mržnja, nacionalizam, (ne)kultura, pljuvanje ... su ti dobro jutro, dobar dan i laku noć postali! Srećan je onaj ko pobjegne odavde i više se nikad ne vrati ...
@BulevarRazonode Sta je Nusli?
Ja imam tu srecu da mi placaju da bih putovao .. šofer Zaim.
Jedini put kad sam vidio EU je kad sam isao u ribolov na Savu
Jos malo i postace kurcenje da si bio na cevapima u cjelom somunu.
gluplje je 10x kupiti BMW na kredit kao sto tipicni Bosnjo radi u Njemackoj sa placom od €1.600 nego putovati na kredit - putovanjem se barem obogatis iznutra, upoznas nove kulture, ljude i spomene ti ostanu zauvijek - ne Bosnjo od €1600 place placa €200 ratu za novi BMW da se moze raji u mahali pohvaliti ljeti.
sta je bilo decko? jeli to neki jaran kupio bmw pa neznas sta ces od sebe i tolike zavisti... znam znam nisi ti ljubomoran..
Plati pa mlati. Vazda bilo.
PUTUJU UHLJEBI KOJI RADNIM DANIMA PARAZITIRAJU PO RAZNIM OPSTINSKIM SLUZBAMA A KOJE SU SMISLJENI I U KOJE IH JE UHLJEBILA SDA. UĐI U SVAKU KANCELARIJU U BILO KOJU SARAJEVSKU OPSTINU NAPRAVI HISTORY VIEW NA RACUNARU KOD UHLJEBA STO RADI, NACI CES SVJEZE ADRESE FACEBOOK PORTALA KLIX TRIPADVISOR AIRBNB BOOKING I SL. PO CITAV DAN SE UBIJAJU OD DOSADE I MLATIMUĐENJA A NA KRAJU DOBIJU 1200-1500 NEZASLUZENIH. SMANJITI OVOJ SORTI PARAZITA PLATE NA 300 KM NETO SA TOPLIM OBROKOM!
Vala, putovanje na kredit mi je najgluplja stvar. Putovanje je nešto što je "dodatno" (ako nije obaveza zbog posla ili sl.) i ako moraš tokom godine otplaćivati, onda očito nisi u stanju da to i podneseš. To je kao kad bi na rate kupovao u granapu redovnu nabavku - hranu i ostale lične potrepštine.
gluplje je 10x kupiti BMW na kredit kao sto tipicni Bosnjo radi u Njemackoj sa placom od €1.600 - putovanjem se barem obogatis iznutra, upoznas nove kulture, ljude i spomene ti ostanu zauvijek - ne Bosnjo od €1600 place placa €200 ratu za novi BMW da se moze raji u mahali pohvaliti ljeti.
@Miles Dyson kupuje se garderoba, kupuju se mobiteli, luksuzni automobili zasto ne bi i putovanje, svako odlučuje o svojim finansijama. U svakom slučaju najbolja stvar( ko je naravno stambeno situiran) je pare potrošiti na putovanje makar i u BiH u neki grad u kom nisi bio. Ne hrane dusu novi regali, ormari, mobiteli nego putovanja s dragim ljudima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Putuju s ilidze do baustele ili rodbinskog sektora fotelje
da mi je vidjeti te legende koje u danasnje vrijeme i protok informacija,booking i sve slicne portale, trebaju agenciju za pronaci smjestaj
@skytech Pa šta ako moraš? Valjda je to draž putovanja - odabir, priprema, lagano. Zašto bih nekome plaćao da mi "zamijeni sijalicu" ako to mogu i sam? Drugo je ako hoćeš neke stvari poput turističkog vodiča i sl. U svakom slučaju, ne izađe skuplje nego preko agencije, a često i jeftinije, jer ne zaboravite, agencija dobije jeftinije nego vi, ali tu razliku uzme sebi kada vama naplati puni iznos.
ja bio 3 dana u budimpesti.. 78km let i 65km smjestaj..
koja avio linija?
Nije svako besposlaner, ima uspješne omladine koja se bori za sebe i moze sebi priuštiti egzotična putovanja i obilaske poznatih destinacija.
Iskompleksirane budale, jedva kraj s krajem do kraja mjeseca godine, a i dogodine.
Ma gdje ce mo mi putovati kad nemamoni za hljeba
Ahha ma ko to ide u maldive? Ako je neko lud potrositi €5.000 po glavi za 10 dana sa bosanskim placama na kredit onda sam ja sve fulio u zivotu - bosnji treba 10 mjeseci da to vrati a da ne jede ni placa kirije
Da mi je znati ko su ti sto idu na maledive i na bali.....