Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
većina će ipak u Njemačkoj .. da se ne lažemo
@samba .. mislio sam na one koji su iselili
Od nabrojanih najvise ce raje proslaviti na Malti u svom stanu.
Zgadila mi se ova drzava ... i iz dana u dan sve je gore i odvratnije
@ejex Na egzoticna mjesta se vecino putuje kad je ovdje zima.
Ma dajte ljudi!! naravno ima ljudi iz BiH što će ići na takva putovanja. Na primjer: Izetbegovići,Dodikovci i oni bogati Katolički Hercegovci. A mi svi što ko hajvani na njihove hajke padamo... mi ćemo slaviti u mala četiri zida sa malo suhog mesa i kleti sve druge što su krivi zbog ove situacije.
Katolicki hercegovci??? Mislis Hrvati, Turcine?
Jeebo te NG bez snijega.
jedan članak o beskućnicima koji prose po ulicama, a u drugom idu u dubai. ahhahh.... :)))
Sve se nema a grah se povraća...
Ima tu i pošteno zarađenih para. Sigurno. Ne sa da blatim sve, ali veeeelika većina je uhljebjenih koji slave na takvim mjestima. (Y)
"Bh. građani će Novu godinu proslaviti u Dubaiju, na Malti, a neki i na egzotičnim otocima." Ja sam bh. građanin, nit ću je proslavljat u Dubaiju niti na Malti, mogu li podnijeti tužbu za klevetu protiv klixa? U čemu je fol, da se prikaže da bh. građani normalno žive, da putuju, luksuzno proslavljaju nove godine. Man' te se spina, ne priliči vam.
jedan članak o beskućnicima koji prose po ulicama, a u drugom idu u dubai. ahhahh.... :)))
po svemu sudeći bh gradjani neće dočekat novu godinu...
Ti neki sa proslava Nove Godine na egzotičnim mjestima širom svijeta, vjerovatno to više neće slaviti putujući iz Bosne, već iz egzila. Poslije proslavljene NG, ništa im više neće biti isto. Pitajte prelivodu i prevaranta, kepeca Fahru!
otputovat ćemo svi na isto mjesto, to je jedina pravda
Sve se nema
Sve se nema..
muamer lutvic istocnjak i smece od covjeka ali doslovno smece ljudsko
neko na maldive a neko bogami i u pi.ku materinu...