Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST MOMCI. NEGO KADA DODJEM U POSJETU, GDJE SE MOZE UPISATI ZA OVU EKSPEDICIJU?
Sve naj za sportase ....
@Vrelo Bosne: minska polja izbjegavamo, hvala na savjetu. Plan je bio spust igmanskim makadamom ali ljudi su trebali putovati do Banja Luke pa smo okrenuli na asfalt @FAN i XY: na portalu mtb.ba cete saznati sve sto vas zanima. Kondicija nije problem, postoje lakse i teze ture. Na ovu su neki krenuli po prvi put i pojasnili smo im da je konfiguracija takva da se na vise mjesta mogu okrenuti nazad bez problema ako se umore. Ispostavilo se da momci mogu do vrha @IH: zena je u zelenom dresu, amerikanka Sue, ima blizu 60 godina @Kosmopolita: hvala na pojasnjenju, nezgodno mi bilo pitati ljude za detalje, a meni su djelovali ko americki marinci s onoliko opreme po suncu. Inace, momci su super. @Sarajlija: vec smo apsolvirali da u proslom tekstu nigdje ne pise da je Vitorog u Hercegovini vec je ona uzeta kao usporedba vrucine i razlicite klime. Izgleda da je tebi prilicno dosadno u zivotu, meni je proslosedmicnja tura daleko kao da je proslo godinu dana.
Kakvi specijalci... Airsofteri na treninigu... Google Sarajevo Airsoft
I ja bi rado posao na jednu od vasih tura, samo me interesuje, kako da saznam prije toga dali sam dovoljno fizicki spreman za to? :)
sve go p.e.d.e.r, niđe nijedno žemsko
Kakva šteta što oni koji sjede u foteljama ne znaju ili neće da pomognu razvoju biciklizma .... WTF?
Onaj lovac ima prigusivac???!!!!
Evo kako novinarčići znaju, prošli tekst vezan za biciklizam su vrh VITOROG pripisali da se nalazi u Hercegovini: http://www.klix.ba/lifestyle/putovanja/biciklisti-vikend-proveli-na-vitorogu/120618065#
@FAN prati web portal MTB.BA tu imas sve informacije
A sto se ne spustite niz rizu prema vrelu Bosne kroz minsko polje....
Vama svaka cast, a ako oni \"specijalci\" tek tako dijele svoju opremu, crno nam se pise. Ali jos jedanput, SVAKA CAST! P.S. Dali postiji ikakva mogucnost da se u BiH organizuje neka tura pod okvirom UCI, ipak moglo bi se dosta izazovni etapa organizovati , dok bi to za reklamu nase zemlje bio jedan veliki uspjeh.