Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al grad jest top topova.. U kojem je 100 eura kao kod nas 5 eura..
Sarajevo je najbolji grad na svijetu. Mi to samo ne znamo cijeniti.
Ma Beč je fenomenalan za život. Jeste malo skuplji za život, ali definitivno ima sve. Stari grad koji je uvek bio poseban. Volela bih da živim tamo. Da mogu, sutra bih pozvala medjunarodne selidbe Pro move, i preselila se tamo. Nažalost, od toga ništa...
To je samo dokaz koliko Time Magazin nema 3 veze.
Medju 50? 🤣🤣🤣 naravno da je medju 5!!!!
Najbolji grad za živjeti u kosmosu! 👍
Prvi put kad sam bio u austriji, odvedu me prijatelji u kafic-nesto kao starbucks. Prije neg sto cemo uci oblada me miris kahve kakav nikada, nesto kao u stilu kad sameljes kafu za 5-10 fildzana uvecano 100 puta. Ulazis, pozdravljas sa cris god ili Gruss God, nesto kao hvaljen bog ili mozda Isus nemam pojma ali ljudi su jako fini unutra i svak 'preziva' na svojoj kahvi i uziva suncane momente koje dolaze kroz prozirni izlog. Normalan zivot, prvi jutarnji trenutci predivni.