Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bavarska (Bayern) je naljepsa i najgostoprimljivija alpska zemlja!!!!!!!!!!!!!!! Zivio BAYERN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A da sam se umjesto Srbin potpisao sao Haso, da li bi ste onda sfatili salu? Kako Bosna s vama takvima da se pomakne korak naprijed?
Razlika je izmedju KIMSKOG JEZERA I M O R A, ,,obrazovani Srbine,,!!!! Bayern nije moru!!!!
a sta si ti Srbine jebhem ti familiju glupu
MUJO PORUCUJE NEKIM K O M E N T A T O R I M A : Clanak izvjestava o prirodnim ljepotama zemlje BAVARSKE, ne o NACIONALIZMU!!!! Nazalost ima mnogo papaka koji ne poznaju geografiju (kao Srbin). Bavarska je djelom alpska zemlja. U njoj su mnogi cestiti Bosanci, Slovenci, Hrvati, Srbi, Makedonci, Albanci i drugi nasli novu domovinu i lijepo su primljeni i tamo ostali. ES LEBE BAYERN!!!!! primljeni i tamo ostali.
A sto spominjes Dodika kad on nije Srbin? Je l\' znas sta su i ko su jezuiti? On, Draskovic, Tadic, Karadzic i mnogi drugi. Sve su to jezuiti.
NEDOSTAJE KAPITALNI PRIMJERAK: Zanimljivi su “inspektori” koji su “istraživali” ubistvo Milana Vukelića, a onda istragu \'\'slučajno\'\' navodili na pogrešan trag … Nije isključeno da građevinska mafija Milorada Dodika ima i \"tajne\" zadatke kao na primjer SAKRIVANJE MASOVNIH GROBNICA IZA PARAVANA GRAĐEVINSKIH RADOVA …
IZVRŠNA VLAST, TJELOHRANITELJI, ZAŠTITARI I OSTALI PARAMILITARCI: Da se podsjetimo da ako neki građanin bude fizički napadnut, da je to krivično djelo uvijek počinjeno na teritoriji konkretne policijske uprave koja ima svog komandira stanice... dalje postoji i entitetski ministar unutrašnjih poslova ... ko je zakazao ??? \'\'tajni\'\' rukovodioc zaštitarske firme, skupocjeni tjelohranitelj, komandir ili ministar ??? Ko je zakazao od političkih milicionera: izvršioc na terenu, ili dežurni u stanici, ili komandir stanice, ili inspektor, ili unutrašnja kontrola, ili neki „nevidljivi“ specijalac-specijalista, ili neki viši \"organ\", ili čak ministar sigurnosti ???
Ti pravoslavni Srbi nisu tako ni losi kad ti pogledas sta ovi Srbi katolici rade djeci. http://goo.gl/UUw38
NASILNI SKUPOCJENI PRAVNICI I SRODNI MAFIJAŠI: Ako skupocjeni mafijaši koji se skrivaju iza pravničkih i ostalihih funkcija ( poput Milorada Barašina ili njegovih tjelohranitelja koji su ometali procesiranje skupocjene Dodikove građevinske mafije) otvoreno pred kamerama fizički napadaju one novinare koji nisu pod kontrolom državnih bandi, a mafijaši koji se skrivaju iza policijskih uniformi odbijaju da uhapse skupocjene agresivne razbojnike, onda to znači da u Bosni i Hercegovini ima političkih policijskih uprava ... to je jasno kao dan, i istovremeno mračno kao noć.
PLEMENITI SRPSKI TEOLOZI I PLEMENITI SRPSKI JUNACI: U vrijeme diktatorskih režima finansijski prebogatih i ekstremno glupavih porodica Slobodana Miloševića i Radovana Karadžića nastao je vic među gladnom sirotinjom koju njihovi \'\'plemeniti srpski junaci\'\' nisu uspjeli pobiti: \"DA I MI OSNUJEMO NAŠU CRKVU PA DA I NAS BOG LEPO POGLEDA\".
MUĆKANJE I ‘’BEZBJEDNJACI’’: Može se uočiti zabrinutost \"bezbjedonosno informativne agencije Srbije\" ... onih istih koji uz pomoć ruske energetske mafije pokušavaju na Kosovu kreirati južnu verziju, a u Makedoniji jugoistočnu verziju, neke od narkomansko-alkoholičarskih genocidno-mafijaških tvorevina kalibra \"republika srpska\".
ZAPADNA GENOCIDNO-MAFIJAŠKA TVOREVINA: Milan Vukelić je izjavio u sred BanjaLuke: \"neću da kradem ni za sebe ni za druge\" pa ga je Dodikova građevinska mafija fizički likvidirala ... Svetlana Cenić je izjavila: \"treba ukinuti imunitet svakome ko zavuče ruku u tuđi džep\" pa je morala pobjeći iz BanjaLuke da nebi bila likvidirana poput Vukelića ... dakle, ta beogradska marionetska alkoholičarsko-narkomanska genocidno-mafijaška tvorevina koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) \"REPUBLIKA SRPSKA\" predstavlja opasnost za svakog Srbina koji bi želio pošteno živjeti ... onda nije ni čudno što je ta tvorevina započela svoju monstruoznu istoriju sa genocidom po \'\'teoriji haosa\'\' RADOVANA KARADŽIĆA I SLOBODANA MILOŠEVIĆA u stilu koncentracionih logora i Srebreničkog genocida
NAČERTANJE I \'\'AKADEMICI\'\' : Nije uspio pokušaj zakuhavanja svjetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu zbog toga što veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla \'\'neprimjetno\'\' zakuhati neki novi rat ( monstruozni NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovalo u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu ... utjehu najčešće traže u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaraju obrazovnog sistema.
OBILJE JEFTINOG ALKOHOLA: Neosporna je realnost da se u okolini BanjaLuke i Beograda nekažnjeno proizvode ogromne količine jeftinih žestokih alkoholnih pića. Njeguje se tradicija masovnog narodnog alkoholiziranja koje razara mozak, i ima značajnu ulogu ( direktnu ili indirektnu ) u stimulisanju raznih oblika delikvencije odnosno kriminaliteta.
SEDATIVNA NARKOMANIJA: Vrlo je uznemirujuća činjenica da se u Srbiji zvanično konzumiraju abnormalno velike količine sedativa ( lakih droga ), koje uz pretjerivanje imaju razoran uticaj na zdravlje, a osim toga, često su povezani sa narkotički indukovanim oblicima kriminaliteta. A šta se sve još konzumira nezvanično nesmijemo ni pomisliti.