Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma meni zena dok progovori ujutro,ja imam stres i 100 aplikacija je ne moze ucutkati...
kako ce mi ovo olaksati? ti kad hodas niko te ne pita danas sam bio na vodopadu skakavac preko butinika i sve plus nazad =35 kilometara poceo hodati u 9 vratio se u 9 navece nema pomocnih sredstava,samo hodaj i probaj uzivati simple .😆
E fala vi za ove divne destinacije :) Za svakog ponešto, od hranjenja zvijeri, preko pedometra, do kašnjenja na let.
Riječ o aplikaciji koja putnicima predstavlja njihov kompjuter i ljudskog putničkog agenta.
Hmm... Sta?!?
Tuzno je znati da postoje ljudi od kojih je tehnologija napravila totalne idiote :(
nek ste vi Hercegovci pametni, pa na konju putujte po informacije .)
Zar nije idiotski koristiti aplikacije za sve? Koji nivo inteligencije mora biti neko ko mora imati aplikaciju koja biljezi predjeni put,da bi to mogao podijeliti na drustvenim mrezama i kome treba aplikacija da ne bi zakasnio na let? Mislim,stvarno,sto je previse - previse je. Tehnologija je super za onog ko joj ne dopusti da vlada njime i uzme mu sposobnost razmisljanja,nego ju uzme da mu bude od koristi.
Necemo mi niđe!! Ne treba nama to..
Ko je jos toliko glup da da dozvoli da ostane bez goriva???