Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A hrvatsku 20 miliona i sta sad
Sta me briga kolko je ljudski bica posjetilo antaliu? Sta ja imam od tog ili iko u BiH? Boli me kuwac za tursku i antaliju
Dao bih vam jedan savjet. Izbjegavajte fibula travek agency ako mislite da vam odmor na nesto lici. Ljudi sa manje love lose prodju jer hotele koje dobiju su uzas. Da ne pricam koliko uzimaju na kartama svoje goste. Aranzmani u hotelu u Antaliji su prejeftini ako idete privatno.
Hajde me posavjetuj za privatni aranžman, molim te. Vidiš li koliko su hoteli preko Bookinga i sl? Cijene hotela više nego cijelog aranžmana preko agencije. Cijene preko agencija jesu sve veće, ali ne samo preko Fibule, probaj Avio Express i Centrotours. Uzmi isti hotel u istom periodu i vidjet ćeš da je skuplje.
Ja bila na Crnom moru, neki mali gradić, turizam u povojima tek... onaj momak iz kafića na plaži trči da mi donese čaj i kafu i sok koji sam pila a i vrati... piće po koje ja treba da odem sama..Mogu misliti tek gdje razvijen turizam kako se gost osjeća i bude poslužen... A cijene povoljne. Sretno Turci u svom poslovanju.
@AveKrksone krkane bila sam i ja još u par država ali vjeruj mi nigdje gostoprimstvo nije bilo kao u Turskoj i ne samo na moru im. U Turskoj si GOST dok ovamo svega je bilo...
Antalija je bezveze, tipični turbo turizam, prepuno, nije autentično. Preporučujem jugozapadnu Tursku: Bodrum ili Marmaris, još bolje manja mjesta između, predivno! Ili Izmir na zapadu ako neko više voli grad.
Sve ok.. ali Izmir?
@B20 Meni se Izmir čak više sviđa nego Istanbul :)
Turska prefina zemlja