Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro ljubaznost al' nek se paze jer mi volimo da zavrnemo i prevarimo
BiH je lijepa zemlja sa vecinom dobrim i postenim ljudima. Za neki turisticki procvat treba puno truda i novca po pitanju aviolinija,infrastrukture,ekoloske osvjestenosti... Ono sto se moze napraviti odmah je ocistiti zemlju od smeca, maknuti prosjake, dzeparose i talibane koji prodaju maramice sa ulica. Educirati i kaznjavati policiju zbog trazenja cvancike za nepostojeci prekrsaj... Jel' moze neko da me uputi o kojim brojnim dvorcima se pise? Ima li ijedan renoviran?
drzava treba ozakonit da konobar i turisticki manager imaju zavrsene te skole.Stranci te na bookingu ocjenom srozaju ko satarass ako si povrssan
Ni jedan dvorac, to jest tvrđava nije u kompletno renoviranom stanju. Za sada bi ja rekao da su u najboljem stanju Ostrožac, Srebrenik, Blagaj, Ljubuški, Vranduk, Tuzla, Počitelj, Kastel u Banja Luci, Tešanj, Doboj i Gradačac. A što se tiče drugih tvrđava/dvoraca u Bosni, svi su u puno ruševnijem stanju. U arheološkom leksikonu Bosne i Hercegovine je upisano preko 300 lokaliteta samo iz srednjeg vijeka na kojima se nalaze tvrđave i/ili njihovi ostaci.
Znači što ljubaznoji to turistički nerazvijeniji
Pa i u pravu su. Jest nas narod dobar, al vazda po neki fakin nam kalja obraz
Noc u hotelu izmedju 14 i 35km? Gdje se to u Sarajevu moze prenociti za 14km
Kako te ljubazno taksi uzme u samom startu 🤣
Interesantno je da kao atrakciju navode posjete zgradama nacionalnih stranaka.Oni ih nazivaju "Loss of Bosnian intelligence "
Moš misliti.
Pa ja, Bošnjo voli svakog stranca, sami ne svojih komšija..
Pa amerikancima je uvijek bio san doci u bosnu
Tzv američki san
Da nas sjebu
Samo da se ne krade i da se jos vise ulozi u turizam. Mi nemao dijamante, naftu, zlato….