Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su nasi politicari sebi uveli 1996... besplatna hrana, velike plate, besplatni vozni park....a uopste ne moraju dolaziti na posao mogu bojkotivati koliko im je ku.r.cu cejf... nema idgovornosti..."samo jaši"
Konačno da shvate razlog uspjeha Turkish airlinesa...na sitnicama se gradi ime, a Turkish je vrlo brzo postao gigant avioindustrije.
"... I to sve za kartu od samo 999.99 USD!"
U velikim zemljama prepucavanja ko će prije uvesti besplatni obrok, dok kod nas npr. vlasnici autobusa se takmiče ko će prije popravit zadnja vrata autobusa.
Čekaj da umrem od smijeha. E baš su velikodušni....😩😩