Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1 SLIKA : NEUM 2 SLIKA: HUTOVO BLATO 3 SLIKA: MEDJUGORJE 4 SLIKA :ZELENGORA 5 SLIKA : KANJON NERETVE 6 SLIKA : BUCA POTOK( na veceri kod kineza) 7 SLIKA:: RIJEKA SAVA 8 SLIKA: NEUM ( iz pticje perspektive)
Imam nesto da porucim svima sa Balkana, molim procitajte. Mi smo komsija do komsije, susjed do susjeda, mjesto da budemo u dobrim odnosima medjusobno, mi se mrzimo (naravno ne svi). Smrt ce*nicima, usta*sama, bali*ama i svim nacionalistima. Imamo najljepse gradove, zene.. Licno imam dosta prijatelja / prijateljica iz Srbije, Hrvatske, zapravo i cura mi je Srpkinja ;) Volim je najvise na svijetu ! ;) SMRT NACIONALIZMU
treba otici u albaniju pa vidjeti gdje je otisla albanija,i kako se gradi,pa sporedite bivsu YU.labanija u skoro vrijeme bise sila za turizam,ima preko 400 km,ja sam bio na more,cijene su nize nego bilo gdje.
bila u Albaniji i preporucujem za otici i vidjeti.. Preporucujem sto juznije na Albanskoj obali, sjeverna obala jeste prljava. Puno toga za vidjeti u Albaniji..
odavno su nas albanci u monogo cemu pretekli. ali smo mi zato tu da i dalje pljujemo po njima. heh. a sta cete mora neko i to
Ne seri! Vidi se da ti prva nisi bila tamo, kobilo jedna!
cega bolan
bolje vala nigdje ne ic nego u albaniju, a ti sipac sto se tako fino jasni obracas bjez odavde na svoj tuljumb forum, ovdje si visak necemo da se druzimo stobom
@Jasna srce :) Ako se iko guši, onda si to ti od silnih muških spolnih organa u svojim ustima. LONG LIVE REPUBLIKA SHQIPERIA!
normalno da se albanija gusi u smecu kad prstima vade brabonjke iz guze. kod mene na tresnjevci u Zagrebu sve puno siptara i bosancerosa. a za Albance iz albanije jos vazi VIZA za Hrvatsku. nece stoku niko.
Albanija se gusi u smecu i fekalijama po ulicama i po plazama . Onaj ko nije bio tamo zamislit ne moze kako je prljavo .
NEUM-HERCEGBOSANSKO MORE JE TOP-DESTINACIJA!!!!!!!!!!!
@123 Slika 1 : Sarajevo - Marijin Dvor u buducnost hehe
Koliko li su samo albanci platili da se nadju na toj listi, pa jeste li vidjeli koliko samo smeca ima po albanskim ulicama i plazama, da se najezis
@rizi Ja u Ulcinj ici na ljetovanje, pupupu da se maknem smjesta. Djes me dole brate mili :)) Idem iskljucivo na Budvansku Rivijeru. I drug moj radio dole dvije sezone i znam situaciju. Sami rus i albanac, da ga j..... mozes na prste izbrojati drugih nacija turiste (ne ubrajam u njih Srbiju i BiH :)))
jarane ti mora da si ljetovao u ulcinju cim kazes da albanci ljetuju na cg primoriju :D KOSOVARI ljetuju u cg , a albozi ljetuju na svojim BUNKER plazama :S nema alboz nista da ponudi , samo tirana moze ponuditi ... a za ostalo je CG primorije sa \"dzabaluk\" cijenama i ekstra plazama ;)