Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u Sarajevu zalijepite novcanik za dzep
Cuj u Rusiji paran broj ? Pa tako je i kod nas i svugdje u svijetu, stoko novinarska. Paran broj - groblje Neparan broj - poklon
@Patrick.Wilding mojne mi tih praznovjera, sta da rastavim buket i prebrojim ga??
U Kini biste trebali izbjegavati direktan kontakt ocima.Ne bi ove zene iz Evrope mogle da spuste pogled,ove zene idu i samo zvirnjaju ocima i gledaju koji je muskarac bolji.Zensko treba da spusti pogled kad prolazi kraj muskarca.
@Hatab Zaboravi jos dodati da i muskarac treba spustiti pogled kad prolazi kraj zenska.
A niste spominjali Sloveniju,Austriju, Njemacku, tamo raja najvise ode... Samo problem je sto se ne vraca..
u bosni ne traži burek sa sirom
U Bosni uz cevap obavezno jesti crvenog luka ..
Zar samo u UAE? A ostali dole?
Ni kod nas se ne poklanjaju parni brojevi. Niste do Rusije trebali potegnuti za tu informaciju. 😒
ʜᴠᴀʟᴀ ɴᴀ ɪɴғᴏʀᴍᴀᴄɪᴊᴀᴍᴀ ᴋʟɪx ❣️
Kome ovo pisete,ne putuje se nigdje vise ni u Siriju🤣
sta ce mi oni pricaaaat
"U Francuskoj nikada nemojte naručiti samo jedno jelo u restoranu jer su Francuzi veoma ponosni na svoju kuhinju. Nadalje ostavljanje hrane na tanjiru može biti veoma uvredljivo za kuhara." - sta ako ne mozes priustit za drugo jelo - teoretski gledano ?
čuj turist u Rusiji ha ha
sad je meni jasno sto me punica ne gotivi od bajramskog buketa