Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne putujemo, hvala !!!
Bilo bi dobro da u BiH uvedu iste zakone. Pljuvanje po cesti, ismrkivanje nosa, bacanje opusaka, zvaka, pisanje i crtanje flomasterima i sprejevima, vrsenje male i velike nuzde na otvirenim javnim mjestima, psovanje, bacanje otpadaka, odlaganje smeca na javnim povrsinama, ispustanje motornog ulja na parkingu i prirodi itd. To su odlike 90% BH gradjana!
@DUKENUKEM, Halal ti bilo sve do slova potpisujem i da dodam na to ta je i prodavač u trafici korumpiran a mi nekog kritikujemo. aaaaajjjjj majko!
Nakon sto su poceli dolaziti u BIH, arapi su mi se zgadili za cjeli zivot.Eto im njihove Arabije, daleko im lijepa kuca!Ima puno ljepsih zemalja, sa normalnim narodom i boicajima za posjetiti. Naravno, ako imas boba!
Da nije Hadza niko nikad ne bi otisao kod ovih zaostalih primitivaca!
Strogo je zabranjeno napastovanje osoba starijih od 15 godina.
Glupe Bošnje fujjjj
da li je Bosna na listi...Srbija je svakako...oni sto s eumiju dodvorit tim zemljama niko u svijetu neumije...samo im na sastanku posalju muftiju i on sredi stvari...
uhvati te mutava policija,a mutav ti mutavi oni,nerazumijes ti njih ni oni tebe ali te dobro ispendrace pa ti gledaj.
Čestitamo mutavu policiju.... Slična našoj...
Ne zelim da putujem na te destinacije ha
Zašto bi putovali u zemlju koja je saveznik imperijalizma, koja podržava besmisleno ubijanje civila i lažne ratove za profit privatnih firmi?
Meni nije jasno zašto bi neka otišao u saudijsku arabiju kao u zatvoru a on na slobodi
Neka hvala, kakve sam srece odlezo bi tamo par godina
A sta je s mojim pravom da otkrivena hodam njihovim gradovima, mogu li me prisiliti? To je moje pravo, ljudsko i moralno!!
@šnalica Pokrivanje više nije obavezno u SA.
U SA se putuje samo kad budu u hotelima saudijke sobarice. Jer onda su dobro plaćene. Ako su sobarice bosanke i ukrajinke onda svako treba znati da je u luksuzu na njihov račun.
Tamo ne bih otišao i da mi neko plati!