Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte.. puter od kikirikija za ciscenje.. nigdje veze.... haha bolje ga pojesti... a za ciscenje pa zna se sta je za ciscenje... :-)))))))))))
@F16 hahahaah pa sad ... ovaj ... hahahahah uh hahaha i ne zna bgm.. :P Nego ja ovaj kikiriki strasno volim .. ne bi dala ni kasikicu da mi uzmu za ciscenje.. i hmmm koliko nesto moze biti cisto od kikirkija..... moze biti samo zamazano.... hihihi totalna zbunjola.. :P
@F16 Uh poenta pisanja.. joj ima li kakvo lakse pitanje.. ili moze li neki dzoker hahah :P Salim se... :D Ma naucili smo mi da ovdje procitamo sve i svasta.. moguce i nemoguce.. tako da mene vise nista ne iznenadjuje... neka ih nek pisu.. dok oni pisu i mi cemo imati sto komentarisati hahah ;-)))))))) A inace pa naravno da nista nije nemoguce.. samo treba vjerovati, naravno ako zelis. I lagano... ;-))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kad se sjetim koliko sam u ratu bio sretan kad dobijem lanc paket sa kikiriki puterom mmm 😋
Od tad sam ga i zavoljela... :-)))))
Bojim se da je izostavio : Poliranje noktiju, cipela i guma od bicikle Omeksivac tokom pranja ponjava i jastuka Tokom opadanja kose par puta na dan namazat glavu Kao kaladont i krema protiv uboda komaraca Itd
ja obicno cistim vajkremom....izbjeljuje zesce....
Za svega je, ali nije za jesti. U Americi poludiše za ovim, ovo im je glavna hrana. Ja jednom probo i odmah pljuno, i nikad za nikad više ne bih. Tako odvratan okus je teško opisati.
ko zna sta si ti probao...da nije mozda malo tamnije
Dodtak sejkovima??? Jao jao , kojim sejkovima jel arapskim 😂😂😂😂😂😂😂???
Najbolji način upotrebe: Pomiješaš sa nutelom i dobiješ snickers. Provjereno. S obzirom da je nutela drastično poskupljalja može i neki od onih belgijskih.
cuj cisti prozore ha ha a to je masnije od nafte i od svinjske masti skupa ni sapun ruke ne moze oprati od toga ...tito dragi novinarstva
samo jedan ogroman idiot moze ovako nesto napisati. cuj podmazuje vrata i koristi se kuhinji za pecenje. Kao prvo ovo nije nikakv puter jer puter se dobiva od mlijeka. ovo je kasa pire od kikirikija koja se u americi zove,, Peanut butter,, i nema ama bas nikakve veze sa putrom a kikiriki kada sameljete u aparatu za kafu je izuzetno masan i odatle taj naziv. i sada ti ispeci jaja na tome. o ostalim glupostima ne treba trositi rijeci .
sad sam gladan!
ne trosi suze na mene svaka suza rijec je
Fadilu i Željki ne može ni svevišnji pomoći da se proljepšaju, a kamoli puter od kikirikija ! ;))
puter od cega? :)
hihihihihi...:-))))))))
puterice !!!! hhahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Namazimo Ramiza Salkica sa putrom, da n bude ljep
Nista sad trk u kuhinju i glavu u teglu.