Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"definicija trolanja podrazumijeva aktivnost pisanja zlonamjernih komentara van konteksta tematike, koji za cilj imaju remećenje zdrave online rasprave" Na kliksu je obrnuto, normalni komentari remete trolanje.
vidjeces sad kad krenu da se javljaju, samo dok nahrane krave i ovce
hahaha..dobar:)
imaš nešto protiv poljoprivrednika?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
bez komentara nebi bilo ni klixa. Just sayin'
...al pazi ovo, "remećenje zdrave online rasprave" :)) ...de, nane vam, linkajte mi članak na klixi sa zdravom online raspravom :)
Znala sam da imaju neku falinku.😄
Kakve bi rezultate dobili istrazivanjem klix komentatora...
klix sta brises komentar,naporni ste aplikacija vam ne valja pola vijesti ne mozes otvoriti izbaci gresku komentari nestaju mrs ba
gdje @Ferari da trola :D
Ih koliko ih je samo ovakvih na klixu... Auu..
Bakir
......trolat ili rolat.......to pitanje je sad....... ......a što kad volim oboje......
onda odoh rolat...
Gle ekipice na klixu sto se prepoznala. Ne treba vama dijagnoza ni psiholog. Samo zivot koji ocigledno nemate.
Podržavam 100%, nije stvar psihološkog poremećaja nego jednostavno im se otvara nova sfera života, jer nažalost iz raznoraznih razloga nemaju ovaj. Nisu oni krivi :)
može li se nauka haplicirati na Šarana? kakva je to upornost... kakav je to mentalni sklop?
@BORDO DNK jel ono noj tužan ili mladić? ;)
@BORDO DNK baš je emotivan taj Šaran... hvala ti što si mi pomogao da ga bolje razumijem ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Manjina trola od kako su nastali.Ni oni sami neznaju kada.Nebeska manjina.Pisu cirilicom da ih niko ne razumije nego sami sebe.Uz to najomrazeniji u regionu,ratovali sa NATO paktom,niko do tad nije,genocidni,lazovi tipa Dobrica Cosic,Radovan,Ratko,Milosevic,Dodik i jos jedno milion pristalica,trolaju da je entited drzava,da je kosovo srbija,srbija do tokija,muslimani poturice,srpska zemlja,krava,nebo,kuca,rijeka,srpski jezik,pismo i sta vec ne,nastavite redosljed................
trolanja podrazumijeva aktivnost pisanja zlonamjernih komentara van konteksta tematike, koji za cilj imaju remećenje zdrave online rasprave. xaxaaxaaxaxaxa .!.
@backoh a znas li glagoljicu ili arapsko pismo balidzane.
sadist,sadizam...to ima neke veze sa Sadamom
spomenimo tu kljix forum