Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FDA tek istrazuje potencijalnu vezu izmedju ishrane pasa sa hranom koja je "grain-free" i DCM-a. Bukvalno nista nije ni dokazano. Klix samo copy/paste ovakve clanke od debilnih americkih novinara.
Ko ima psa trebao bi mu i moci omoguciti zdrav i normalan zivot
Pa uglavnom i ovi nasi cuvari sigurno jedu mnogo manje zitarica od mesa al opet im je srce ko zrno graska ili gauopce i nemaju😂
Da mi je samo da znam koji je to proizvodjac finansirao ovo FDA istrazivanje.
Sada će pametovati ovi što ko fol vole ljude, gladnu djecu, palestince koji pate i ostala njesra, a vrhunac njihove pomoci gladnoj djeci je Like i Share.
Ma bravo, ljudska (tj. novinarska ) glupost zaista nema granica.Od milion gluposti koje napišu ova konkuriše za sami vrh.
Moj vazda na puri, nikad nije ni kahno, samo po cijeli dan cvili.
joj cuj FDA hahaha dajte psima hljeba da im srce ne bude uvecano, inace psi i zitarice su bas logicna kombinacija
Brinete se o dobrobiti pasa a industrija hrane za pse godisnje proizvede milione i milione tona plasticnog otpada koji na kraju zavrsi u okeanima i pobije kitove, ajkule i ostale ugrozene vrste. Tipicno ljudsko licemjerje, "vole" zivotinje al samo kad su im podredjene i kad im donose neku licnu satisfakciju.