{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prva regionalna ponuda na eKuponu

S
22.4.2011. u 09:30
0
0
Prva regionalna ponuda na eKuponu
0
Prva regionalna ponuda na eKuponu
eKupon ponuda dana: 50% popusta na trodnevni polupansion za dvije osobe u Termama Tuhelj
Na bh. web servisu za grupnu kupovinu na internetu eKupon.ba, koji je u prvih mjesec dana rada privukao veliki broj kupaca željnih visokih popusta za atraktivne i kvalitetne usluge i proizvode, objavljena je prva regionalna ponuda.
Prva regionalna ponuda objavljena na eKuponu je super-atraktivna ponuda sa 50% popusta na trodnevni polupansion za dvije osobe u Termama Tuhelj, u blizini Zagreba. Ponuda obuhvata M paket "Bijeg u prirodu", a samo preko eKupona možete platiti 297 KM umjesto 594 KM.

Terme Tuhelj smještene su u centru Hrvatskog Zagorja, na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata i okružene su zelenilom prekrasne prirode zagorskih brežuljaka, udaljene tek 40-tak kilometara od Zagreba. Danas su predvodnik zagorskog turizma, kao jedan od najkompletnijih turističko rekreativnih centara kontinentalnog turizma u Hrvatskoj.

Ponuda traje do ponedjeljka u ponoć, broj kupona je ograničen, a kuponi vrijede skoro tri mjeseca, tj. do 15.07.2011.

Bosanci i Hercegovci su brzo prepoznali sve prednosti grupne kupovine na internetu i do sada preko eKupona zajedno uštedjeli preko 52.000 KM, dok je kupljeno preko 3.300 kupona.

Ne zaboravite se prijaviti na naš newsletter na eKupon.ba i pratiti nas na Facebooku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: