Našminkajte se i budite lijepe
0

Prva ponuda sa 70 posto popusta na eKupon.ba

Sarajevo-x.com
Na sve popularnijem<a href="http://www.ekupon.ba/"> eKupon.ba</a>, prvom bosanskohercegovačkom web servisu za grupnu kupovinu, objavljena je prva ponuda sa 70 posto popusta. Studio Make-up Makaoo svim damama nudi profesionalno šminkanje za samo 30, umjesto 100 KM.

Sve pripadnice ljepšeg spola sigurno će se obradovati ponudi studija Make-up Makaoo. Uz uštedu od 70 KM sve dame imaju priliku da budu profesionalno našminkane i da prelijepo izgledaju u bilo kojoj prilici, na rođendanskoj zabavi, poslovnom sastanku, večernjem izlasku ili na vjenčanju.

Studio Make-up Makaoo je, jedini do sada, omogućio svojim kupcima, putem eKupon.ba , da kupon iskoriste u narednih šest mjeseci, po potrebi, bilo da u junu trebaju na rođendansku zabavu, a u septembru na vjenčanje.

Jedna osoba može kupiti najviše deset kupona za profesionalno šminkanje. Naravno, kupon mogu kupiti i pripadnici jačeg spola koji će time sigurno obradovati djevojku, suprugu, majku, sestru ili prijateljicu.

Make-up Makaoo je profesionalni studio koji iza sebe ima uspješne angažmane na modnim revijama, serijalima, filmovima, reklamnim kampanjama, spotovima i brojnim drugim događajima, a brinuli su se iza šminkanje modela, glumaca, reditelja, muzičara i brojnih drugih poznatih ličnosti.

U ponudi imaju i kurseve kao što su certificirani profesionalni kurs "Make-up Artist", te "Našminkaj sebe za dan i veče".

Stoga, priuštite sebi jedan dan dan kada ćete se osjećati kao da je svijet podređen vama, lijepo i samopouzdano.

Podsjećamo, eKupon.ba je web servis za grupnu kupovinu na internetu koji svojim kupcima nudi nevjerovatne popuste od 50 posto do 90 posto za atraktivne usluge i proizvode u vašem gradu. Da bi se ostvarili takvi popusti ponuda mora uspjeti, tj. mora se prikupiti dovoljno zainteresiranih kupaca. Tek kada se pređe taj minimalni količinski prag ponuda se smatra uspješnom. Rok iskoristivosti kupona je naznačen uz svaku ponudu.