Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de mi je bila prije ova uniforma kad je rat bio :)))
:-))) i ja nest´ kontam, poupadali bi jedni drugim iza ledja da i ne primijetimo, koji bi to picvajz bio, ne bi se znalo ko koga draufa :-))))))))
vala bas tako :) bilo bi ko koga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Proizveli su, ali ga nemogu naći :-)
Ovo bi dobro bilo za igru zmurke :)
foto shop
Koje lovce hsahahahhhahaha
Da bogdo hoce ove balije, cetnici i ustase kupiti ove uniforme da ih ono slucajno pobijemo
bice lovaca ustrijeljenih. Nisam ga vidio, majke mi
nestvarno dobra oprema
Super stvar za zlatne ljiljane,razne branitelje,penzionere sve to od neki 35-45 godina da malo ubiju vrijeme iz dosade i malo popiju, ko jebe sirotinju sto se nije borila za prava nemogu svi pecenje jesti mora netko i bestilj zderat.
Haha trebas dat par milja za to odijelo pa onda nabacit onaj prsluk"radovi na putu" i mozes sebi komotno napisat na celu "GLUPAN"
poput “Predatora” iz hollywoodskih filmova.
pa eto sad imaju sve potrebno samo lezi i pucaj ja sporta i gluposti, sta ce tesko je prevazici taj nagon pracovjeka ko i one zene sto nose tigrasti print i krzna po sebi, jedinos sto se lovci nekad brinu za opstanak nekih zivotinja, obilaze ih itd tako tvrde haj i to je bolje nego nista
http://www.youtube.com/watch?v=Sntxv_sZy9M CAREVO NOVO RUHO :)
@LOGCAP I ja to nešto kontam... :-)
jedva sam nasao clanak kako je bio zamaskiran :)
Pa ja da ga slucajno srna ne skonta i ne skoci mu za vrat... hoce to srne il zecevi, oni su najzajebaniji