Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po prezimenu. Izetbegović. Al ima i mnogo drugih !
da je kako neku ligu osnovati...
sebija moze spojiti laz i istinu u jedno
Mi bosanci smo najveći lažovi nema nam ravnih na cjeloj zemaljskoj kugli.
@rarara ti kao da ništa ne kontaš.
haj ti meni profesorka objasni kako ja licno mogu zaradit da imam novcanica ko i Bakir fucking Izetbegovic? Al posteno jer konto sam na hadz... Ez De fucking A
Pa zna se, ko laze ima velik...nos :))))
profesorceee aj nemojte lagat hahaha :)
Hajd ne rise, to nema nikakve veze, ljudi ce te gledazi u lice i lagati isto kao i oni sto skrivaju pogled, primjer su nasi politicari.
psihologija... ubleharenje teško
Čisto da te malo infromišem... ;) Psihologija je skup akademskih, kliničkih i industrijskih disciplina koje se bave proučavanjem, objašnjavanjem i predviđanjem ponašanja, razmišljanja, osjećaja (emocija), motivacije, ljudskih međuodnosa i njihovih potencijala.
@BehindGreenEyes fala psiholože na objašnjenju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja znam prepoznati lazova ... samo trebam postaviti sam sebi nekoliko pitanja: 1 pitanje jel Srbin ? -> Da -> laze ko foka 2 pitanje jel Bosanceros koji naginje "mentalno" prema istocnim sudjedima drzave BiH-a ? -> Da -> laze po potrebi i prodaje se za 20 KM Eto vam lazova i pouzdanih pokazatelja
...svi "viđeniji" političari, pa čak i ovi naši balkanski jadnici, prolaze kroz svojevrsno "školovanje" za javne nastupe, predizborne kampanje i bavljenje politikom uopće. što nezaobilazno uključuje savjetovanje kako se oblačiti, kako i šta govoriti, te kako i na koji način mimikom i gestikulacijom svojim riječima dati "težinu" i "uvjerljivost". kraće rečeno, kako ispričati notornu laž a da zvuči kao čvrsto, maltene životno uvjerenje dotičnog lika.
Zaboravio si par pitanja 3. Jel mijenjo vjeru i izmišljao nacionalnosti nekoliko puta? 4. Jel se zaklinjao na poslušnost svim okupatorima na ovim prostorima?
Da ima istine 0.00005 % u bajci o Pinokiu naš trio fantastikus na vlasti bi morao nosit podupirače za nos :)
zmijuga lomaa profesoreeeee
Gledala nase politicare i knjiga gotova...
...profesorice, ko zna šta su simptomi laganja, znaće i kako da ih eliminira. ima insana koji izlevate i najnovije poligrafe.