Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj uhljeba sa biciklima od 5 milja nasli pametovati😂😂😂😂
..a da se solidarišete sa srbima?Ipak nije u redu da mi imamo biciklističke staze, a oni nemaju za germe.
Hahahah celave gume. Hocemo sada i za biciklo zimske morati kupovati.
Kakvi odvratni skorojevici! Rade sve sto im se sugerisa kao 'moderno' i kao nesto sto dolazi sa 'zapada.' Oni podrzavaju LGBT, ne jedu gluten, vjeruju u globalno zagrijavanje, piju 'lokalno' pivo umjesto rakije, svi podrzavaju feminizam i brinu se za buducnost dzungle u amazonu, itd. Vi bi i govna jeli da vam se kaze da je to 'moderno'
Na minusima vam je najbolje voziti sobni bicikl u udobnosti vlastitog doma..
Sa gas maskom. Obavezno !
Dok vozis biciklo uzivas u gasovima golfova i starih auta.....
prvo moram nabavit neko bolje biciklo. ovo sto imam trenutno na stanju, nedo Bog nikome
hahhah ma ja sigurno cu vozit biciklo, ovi nasi gasovi ,prasine i ostale tvari u zraku su gore i od radijacije u Srbiji .
Natakarish se na baciklo i niza strmo!