lifestyle
0
Priznanje Jacksonovih
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemogu mu nista samo hoce malo love da mu klepe mada ima i drugog nacina za to...Michael nije vanzemaljac i ima pravo sta god zeli da uradi sa face ;svako ima svoj imidz pa tako i king of pop!!!!Samo naprijed ,uz tebe smo (FANOVI)!!!!!!!!!!!!!!!!
komentar
Jebo plasticnog
Svtarno ga žalim. Kakav monstrum od oca!
ma zafalilo mu loooveee...
ej ja stvarno moram da se slozim s leek-om.koliko ima istine u ovoj prici,a koliko je to izmisljotina,ja ne znam,jer niko od nas nije bio prisutan kada je majkla otac tukao.ali me stvarno ne bi zacudilo da je ovo samo prica za novac...i moram priznati da ovo nije nacin da majkl sacuva svoju popularnost.On nece biti zaboravljen ni mrtav,a kamoli ziv.
ne serem ;) i plus je digo lovu i lovu za tu story sto je prodao novinarima... a sta ga je otac zlostavljao!?! ... iz navedenog texta moze se zakljuciti da je primao batine ko i skoro svako prosjecno djete s balkana !!?!?! ali opet se tu poklapa ona "on je majkl dzekson... on ako to isprica dobice milione" ili bice u svim velikim novinama sirom svjeta ta izjava... nije da sam protiv majkla on ima super pjesama i legenda je ali ocito je da je ovo komercijala :)
pa naravno, najlakse je sve svaliti na nesretno djetinjstvo...
aj ne seri!!!!!!!!!!!!!!!!!
ovo je primjer nacina kako se prikazati u medijima bez rada i truda da ne bi pao u zaborav...