Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nidje veze... moras bit glup da bi ljude ljepse od sebe dozivljavao pametnijim :)
...većina lijepih i inteligentnih djevojaka se udavi u samoći. jer je muškinje naviklo na jeftine "koke" i s njima se zna "nosit" na džiberskom nivou. kako da se nose sa ženama koje su dva reda veličine ljepše i inteligentbije od njih? mangupluk mu siđe u petu, slina zabalavi u uglu usana, zanijemi i skameni se ko voštana figura.
sta je davljenje u samoci u odnosu na davljenje u cokoladi, ili ne daj boze oboje
nisam lijep al sam zato glup
samo da prijavim da sve pomno pratim i analiziram
u BiH je sasvim druga stvar , dakle kad muskarac vidi zgodnu i lijepu djevojku/zenu, odmah je povezuje sa tim da je glupa i sponzorusa ..ako djevojka vidi zgodnog i lijepog muskarca odmah ga etiketira kao babinog sina
sve rečeno
ovo prvo je tačno, druga konstatacija nema veze sa životom... pa tvoj "nik" o tebi najviše govori...hurmašico...
Privlacnu osobu dozivljavam ... privlacnom