Promo
/
Priuštite sebi večer punu uživanja u vrhunskim vinima Vinarije Čoka

Sponzorirani članak
12.10.2018. u 08:04
11
Priuštite sebi večer punu uživanja u vrhunskim vinima Vinarije Čoka
11
Priuštite sebi večer punu uživanja u vrhunskim vinima Vinarije Čoka
Kao jedna od najvećih vinarija u regionu, Vinarija Čoka se već 115 godina trudi da svojim potrošačima pruži vrhunski užitak u konzumiranju vina i da ide u korak sa svjetskim trendovima u proizvodnji ovog božanskog napitka.
Ždrepčeva krv, brand lider Vinarije Čoka će i ove godine biti učesnik renomiranog sajma vina Sarajevo Wine Weekend.

"Tokom omiljenog vikenda svih ljubitelja vina u ovoj godini, 19. i 20. oktobra u Domu armije, imat ćete priliku da uživate u Vašem omiljenom ukusu Ždrepčeve krvi, kao i drugim kvalitetnim crvenim i bijelim vinima Vinarije Čoka. Od snažnog Merloa, divljeg Sovinjona pa do zavodljivog Šardonea, puni okusi će vas obuzeti i nećete moći da odolite, a da ne sipate bar još jednu čašu", saopšteno je iz Vinarije Čoka.

Pored standarde ponude, ove godine stiže i nova paleta voćnih vina – Aronija, Malina i Višnja. Naša voćna vina su napravljena od posebno odabranih plodova voća, uz pomoć savremene tehnologije kojom su se sačuvala sva njihova prirodna bogatstva.

Očekujemo sve istinske ljubitelje i poznavaoce vina da posjete naš štand i uvjere se da snaga jedinstvene Ždrepčeve krvi struji i kroz ostala vina Vinarije Čoka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: