Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno je koliko lici na Kraljicu Elizabetu.
Vidjet cete vi princezu kroz koji godinu, samo dok ona napravi privatni profil na instagramu.
@Protesti2050hahaha mozda je srbin sta znas
koga boli racku šta nosi ništa nije drugačija od mog dijeta ili bilo čijeg drugog pa ništa ne pišete o njima
maja slatka plinceza😀
Podlugovi, Ilijas i Breza tu se moja rodila princeza
Inbreed
prava princeza
Preslatka je. I lici na prabaku kraljicu
prelijepo dijete.. neka je zdrava i ziva, kao i svako dijete na svijetu...
dusa draga...i ti ces da tlacis narod za desetak godina i da zivis od nerada na tuđoj grbaci, obezbijedili ti tvoji preci trujuci bracu i sestre, karajuci se međusobno familijarno, odsjecajuci glave u raznim zavjerama i urotama itd.
Cuj princeze princevi i kraljice hahahahaha
Boze dragi kakvi komentari . Seljacine jedne nepismene ostavite se tasture. To je ipak samo dijete .Nije ona kriva ni za sta ,nije ona birala gdje ce se roditi . A i preslatka je curica .
Medićak, slatka baš...
Mislim ono,oni svoje slikaju a mene moj babo i majka nikad nisu uslikali...Kad je bilo na porodičnoj fotografiji skloniše me kaže babo:"Sine imam 200 prijatelja i onda da uslikam tebe i izgubim 1000,nema to smisla!"
@Ljutac jesi to pokušao biti duhovit 😭
Dijete ne moze da ne bude simpaticno. Ova sjatka cujica nije izuzetak.