{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prijateljice koje bi svaka žena trebala imati

S
29.8.2007. u 16:50
0
0
Prijateljice koje bi svaka žena trebala imati
0
Prijateljice koje bi svaka žena trebala imati
Prijatelji su porodica koju mi sami, na osnovu vlastitog izbora sastavljamo. Oni naš život obogaćuju na bezbroj različitih načina; čine nas sretnima, uvijek su tu kada nam je potreban razgovor i prate nas u stopu do kraja života. Često su najbolji prijatelji posve različiti karakteri koji zajedno čine fanatastičnu kombinaciju.
Prijateljica koja vas u svemu podržava
Sigurno ste nekada u životu sreli nekoga ko razumije sve vaše postupke ili ste čak prava sretnica pa ovakvu osobu možete ubrajati u svoje najbolje prijateljice. Njena osnovna karakterna crta jeste činjenica da vas nikada ne osuđuju i da vas u svim vašim pohodima apsolutno podržava.

Prijateljica – saputnica
U životu je važno imati prijateljicu koja je fleksibilna i koja je uvijek spremna krenuti na ludo i zabavno putovanje u vašem društvu. Ova prijateljica ne brine o tome gdje ćete na svom proputovanju noćiti jer joj ne smeta podnijeti nekoliko dana neudobnog mjesta za spavanje i nedostatka ugođaja vlastitog doma samo da biste zajedno provele nekoliko zabavnih dana.


Prijateljica koja uvijek kaže istinu
U životu vam je uvijek potreban neko ko će vas spustiti sa oblaka i ko će vam na najbolji mogući način znati saopćiti istinu, ma kako bolna ona bila. Prijateljica koja to bez izuzetka čini, može se ubrojati u uski krug najboljih prijatelja.

Prijateljica uvijek spremna za zabavu
Čak i onda kada se osjećate mizerno i kada danima ne izlazite iz depresije, prijateljica koja se zna zabaviti i koja je uvijek spremna za izlazak do ranih jutarnjih sati pravi je spas.

Prijateljica koja vam nikako nije slična
Svaki prijatelj predstavlja jedan dio nas. Stoga je u životu bitno imati prijateljicu koja ni po čemu nije slična nama samima. Takva prijateljstva će vas obogatiti više nego što možete zamisliti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: