Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hočel se iko ikad sjetit da se kurbansko meso može i konzervirati, i tako podijeliti sirotinji diljem svijeta .
O ovakvim i sličnim temama najčešće komentarišu oni koji ne klanjaju 5 dnevnih namaza, oni koji ne poste mjesec Ramazan i koji za sebe govore da su muslimani i veliki znalci što se Islama tiče...
@samoradnik Ne znam šta da ti kažem osim sretno im bilo. Možda i meni prvom. Mada o tom nije bilo riječi. Pročitaj članak i moj komentar, nema nikakve veze sa ovim što si ti napisao
Najbolje odštampati to u turističku brošuru.
debilizam!!
Samo ne od IZ kupovati kurbane... bagra...
Jedva cekam da koljemo kurbane
Eno genocidni Hrvati u Tomislavgradu namjerno zarazili ovce Q groznicom da ih za kurban bajram pošalju nevinim Bošnjacima.
Mi smo "pogan" narod svako radi po svome zna se tacno koliko ide drugima,siromasnima,komsiji i na kraju sebi vecina se toga ne drzi nego eto da ja zakoljem kurban da budem bolji od komsije. Prosli bajram u mjestu orahovica,par ljudi tobe "vjernika" je dijelo pcenje kao kurbansko meso zaklali ovcu ispekli i dijelili kao kurban.Istina ziva i cudimo se poplavama i sl.
@gooUser11600047x106 Ne mogu da vjerujem da si to napisao? Jesi li išao u školu? Lekcija: kruženje vode u prirodi.
zaklat bakira za bajram, dodika za uskrs i covica za bozic. i podjelit kerovima!
Hoće li se ikad pravoslavci i katolici sjetiti da podijele kurban sirotinji? Neče. Hoće li bošnjo i dalje svaku ponoćku dočekati da se ogrebe za malo vina? Hoće.
Dajte preporuku tim uzoritim kolačima kurbana da ne bacaju otpad po ćoškovima, vrućina je.
šta se bruceloze pojede,a tek podijeli fukari ,rodbini ihaj....
Ja sam rodzen u sda fucka mi se za vase preporuke !!!