{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predstavljamo Melanie Gift Gallery

S
30.5.2005. u 09:35
0
0
Predstavljamo Melanie Gift Gallery
0
Predstavljamo Melanie Gift Gallery
Melanie Gift Gallery jedinstvena je prodavnica u Sarajevu, koja njeguje tradiciju ovih prostora savremenim pristupom i kreacijom unikatnih odjevnih i dekorativnih predmeta od prirodnih materijala. Melanie Gift Gallery odnedavno nudi i internet kupovinu što je za svaku pohvalu.
Svaki od prezentiranih artikala u katalogu na web stranici Melanie Gift Galerije koja se nalazi na adresi www.sarajevogiftshop.com predstavlja zaseban, unikatan proizvod. Autorica - vlasnica galerije Melanie, želi zadobiti povjerenje eventualnih naručilaca putem web-a i odgovoriti zahtjevima uz određenu dozu slobode u kreaciji i nijansirane razlike u odnosu na trenutno prikazani exponat.

Ako ste negdje daleko od svog zavičaja, svaki od osmišljenih suvenira iz kataloga će svakodnevno u vašem novom domu oživljavati sjećanje, a nove prijatelje upoznati sa tradicijom prostora sa kojih dolazite.

Svi artikli su podijeljeni u sljedeće kategorije:
- Bosanski prozor
- Bosanski suveniri
- Ručni rad (u ramu)
- Modni artikli (suknje)
- Modni artikli (kape)
- Čestitke i razglednice
- Jastučnice i pokrivači

Narudžbe se šalju širom svijeta, a trenutno jedini način dostave je putem PTT Bosne i Hercegovine. Cijena dostave će biti obračunata prema zvaničnom cjenovniku PTT BiH.

Plaćanje se vrši kreditnim karticama, a primaju kartice Visa, MasterCard, American Express i dr. Unutar Bosne i Hercegovine proizvodi se mogu platiti i pouzećem.

Više informacija možete dobiti na www.sarajevogiftshop.com.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: