Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kako se pravi ta sirnica u kolace? Prvi put cujem,voljela bih probati. Svaka verzija sirnice mora valjati 😁
Ili su ljudi glupi ili bukvalni toliko da se ovako komentarise... Jbt. sve vam smeta, ako musko kuha,jel neko peder ili lezbejka sve znate, ko je non stop na tv ko nije... A ako ima kakva dobra slika neke zenske osobe, vauuuu ovako onako bi je.... Fuj muskarci, je*ali bi i muhu u letu,sami je*aci u p.m!!! De se malo zabavite svojim zivotom.
...dosadno je i meni....ali ne zahebajem ljude okolo.....
to jsad trend da poznati muskarci kuhaju
Ovaj Beslagic ko Zvijezda biljni mrs. U sve se mijesa. Ali moram priznati simpaticna je reklama "i tako mi ostane za zvrcic"
...rekao bih da je više dama bilo dok su bile drugarice, no sad kad su postale gospođe, kukala ti majka...
Eto ga Aco kad napustis Zelju i fudbal mozes biti kuhar :D
muskarac u kuhinji.......kuha........so sexy
@vlado.nine mjuskarac u kuhinji....................rekoh so sexy..................sreca u krevetu