Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas ubosni seracuna tako sho godine pasa pomnozis sa -55 pato sve dignes na kub. tako da pas star 7 godina ima ustvari 7 godina
Što pas zna što je godina
Kliks, ebao vas onaj ko vam je objasnjavao matematicke radnje!
PITAJ SVOG TATU, POSTO SU OBADVA KECU.
Ili poradite na matematici ili ispravno prevedite tekst. Ispravna formula je human_age = 16ln(dog_age) + 31 Možda ne znate šta je ovo ln?
Hahaha. vjerovatno novinar mislio stapmarska greska. Ko je jos cuo za prirodne logaritme hahaha
 "Nova formula uzima u obzir godine psa koje se množe sa 16 i dodaje 31. Prema ovoj formuli pas star 18 godina imao bi 77 ljudskih godina, dvogodišnji pas 42 ljudske godine." (18x16)+31=319 Nekog ovdje matematike .ebe dobro..
Kolko onda ima žuti ker