Promo
26

Posjetite Importanne centar u toku "Sedmice ljubavi" i iskoristite sve popuste i posebne pogodnosti

Pozivamo vas na otvaranje "Sedmice ljubavi u Importanne centru" u Petak 14.02.2020. godine u 18:00 h, koju ćemo otvoriti dječijom modnom revijom brandova Blue Kids, Lindex, IN Sport-a i Penti.

Za sve posjetitelje su pripremljeni popusti i posebne ponude tokom trajanja kampanje, kao i prigodni pokloni na dan otvaranja. Potražite u našem centru srce za ponjeti! Vaš Importanne centar, centar modernog življenja. Ne zaboravite da je parking 1h besplatan!

Unutar Sedmice ljubavi u Importanne centru tokom svih 7 dana trajanja kampanje za sebe ćete moći pronaći posebne ponude, popuste, srce za ponjeti kao i dobiti poklone iznenađenja ukoliko nam se pridružite na dječijoj modnoj reviji u petak, 14.02.2020. godine u 18:00 h. Čekamo Vas u centralnom holu!

Importanne centar Vas poziva da u "Sedmici ljubavi" posjetite sve naše prodavnice te iskoristite popuste i posebne ponude.

U Petak 21.02.2020 u 18:00 h, vas čekamo na zatvaranju "Sedmice ljubavi" uz modnu reviju brandova: Hertex, Gerry Webber, Alpina, 5th Avenue, Coche Box, In Sport i Penti!

Posebne poklone iznenađenja su obezbjedili predstavnici kompanije Konzum.

Dobro nam došli!

Vaš Importanne centar, centar modernog življenja.