Samo 13. i 14. februara
14

Posebne ponude za zaljubljene u Importanne centru: Iskusite shopping ljubav uz popuste do 50%

Importanne Centar ponuda za Valentinovo
Importanne Centar ponuda za Valentinovo
Na dane 13. i 14. februara 2024. Importanne centar sa svojim brendovima pripremio je mnoštvo ponuda za zaljubljene. Pozivaju vas da već danas i sutra iskoristite najbolje shopping ponude za sebe i ovog mjeseca podijelite ljubav sa vašim najmilijim.

Posebno iznenađenje ove godine donosi vam i Pet City. 14. februara posjetite njihovu poslovnicu u Importanne centru sa svojim kućnim ljubimcem i ostvarite 15% popusta na cjelokupnu kupovinu.

Ljubav je u zraku, ali i u Penti BiH. Obraduj sebe ili voljenu osobu neodoljivim komadima uz fantastičnih -20% popusta. Magija traje samo dva dana - 13. i 14. februara, stoga požuri po svoju novu pidžamicu ili romantično donje rublje.

Penti nudi popuste od 20%
Penti nudi popuste od 20%

U Inoma poslovnici u Importanne centru očekuje vas 10% popusta na veći dio asortimana satova i nakita, dok u Ulla Popken BiH možete iskoristiti 14% popusta na kompletan asortiman.

U Carpisa Sarajevo vas očekuje nova ljubavna kolekcija kao i posebni popusti. U vama omiljenom Kare Bosna i Hercegovina potražite potpuno nove komade namještaja, nove kolekcije i zaronite u "Zemlju čuda” jer ovog puta vam KARE team šalje mnoštvo poljubaca i otvara svoja vrata sa najboljim komadima namještaja za vas.

U Inomi vas očekuje 10% popusta
U Inomi vas očekuje 10% popusta

Nenadmašan svijet satova i nakita Watchline BIH pripremio je popuste do 50% popuste, a u Casa Bianca BiH vas očekuje finalno sniženje sa istim popustom na odabrane artikle. U Tiffany trgovini potražite 50% popusta na sve ženske džempere, a u LaDonna Gerry Weber nove ponude i popuste.

Kare shop će vas iznenaditi novim asortimanom namještaja
Kare shop će vas iznenaditi novim asortimanom namještaja

U INN SPORT trgovini možete pronaći od 15 do 50 % popusta na kompletan asortiman do 14. februara. U Margo BIH pronađite zasigurno najbolje svečane komade odjeće, a u Kosmopolit turističkoj agenciji ovog puta uradite i rani booking vašeg omiljenog ljetovanja.

Valentinovski popust vas očekuje i u Frizerlandu na odabrane artikle dok u prodavnicama Blukids/Upim, Lindex također možete pronaći posebne popuste i akcije za Valentinovo.

Vicko je ove godine spremio savršene kataloške ponude, a poseban asortiman za sve zaljubljene dame potražite u CM poslovnici na etaži -1, kozmetičkom studiju Selawy kao i u solariju Sunlight. Poseban asortiman parfema i profesionalne kozmetike vas očekuje u Glamour Glow na etaži -1.

Asortiman za vaše mališane, djecu i bebe vas očekuje u trgovinama Hello Baby i Baby Centar.

U Importanne Centru vas čekaju sa puno ljubavi i mnoštvom ponuda samo na dane 13. i 14. februara 2024. i svakako ne zaboravite da posjetite njihove ugostiteljske objekte The Place, Coffee 04 i Ambientu,, sve to uz jedan sat besplatnog parkinga.

Vaš Importanne centar - Centar modernog življenja!