Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u jednom dijeli ŠVICARSKE jedu se mačke, međutim ogromna razlika je što Kinezi vjeruju da je pseće ili mačije meso ukusnije ako životinja više pati pa je dobro namuče prije nego ugine :( Proklet je taj narod
Ko može neka pogleda, ja sam jednom i ne bih više, a istina treba da se zna. http://www.telegraf.rs/vesti/558763-stravicno-kuvaju-zive-pse-foto (tekst) http://www.alo.rs/vesti/bizzare/kinezi-prestanite-da-jedete-pse-uznemirujuci-video/11733 (video)
nije to nista sta sve jedu nase genocidne komsije
hahhaha dobar si haha
Ti bas imas ozbiljan kompleks od Srba.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
klix . ba 26.4.2014 Pokrenuta kampanja za bos. kucanice Ne pusi te krznene prijatelje. Odaziv javnosti nikakav.
Sve to zavisi od tacke gledista
ili mozda od macke gledista
take 10$ no ***sit free POKER770 use this link http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC
To oni rade godinama i to se njima vise ne moze zabraniti. Isto kao sto BiH nikad nece rijesit problem cuka na ulicama, jer smo vise navikli.
To je primjenjeno u Sarajevu , eno konj tetura po Buća Potoku, psi lutalice terorišu građane , a sve živo, bar da je u kakvom PRIVREMENOM azilu !
Trebali bi naseliti malo tih kineza u Sarajevo a fondove za kastraciju preraspodjeliti u socijalne fondove.
odvratna nacija, ne samo sto jedu pse i macke vec ih pripremaju na "specijalan nacin"tako da ih kuhaju ZIVE zaljepe im noge da ne mogu iz lonca van i tako ih kuhaju, imate po internetu dosta slika i videa iako ne preporucujem da gledate jer je stv. odvratno.
ma hajmo svi bit zapadnjaci i amerikanci, *** domacu kulturu...
Ja neznam kako mogu jesti fujjj
PRODAJEM SARME POVOLJNO
jesu odvratni oni, stvarno fuj. jedu sve što hoda. jadne životinje
Ne mogu da sjetim ni jednog zivog bica na planeti koji se ne koristi za hranu!?
grinje i bakterije xD
operi ruke:))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta sve jedu stvarno FUJ.
Koja bolest raste ovim gradom i drzavom, to nije normalno. Normalno je ostali uzivat u mucenju i smrti zivotinja i ljudi. Nije ni cudo da se desavaju genocidi svako 50 godina, kad sve bolesnik do bolesnika dise jedan drugom za vrat i ceka priliku da okaze sta je zamislio. Fuj, gamadi bolesna. I ne zasluzujete nista bolje od rata, smrti i najgore patnje.
Znanje sam sticao tamo gje ti ne mozes tim sljamom od mozga ni dokucit, a kamo li zakoracit.