Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocel bit akcija goriva sa 50% popusta... m.am.u im...?!?!
Samo bezveze navlacenje naroda. Imamo preko 400.000 nezaposlenih, nemaju za hljeba, a ne za grupne kupovine cccc
ja ću ovo probat, otvorit ću poseban račun stavit malo novca na njega, tek toliko da mogu plaćat ponude, pa me ne mogu zafrkat
http://kupime.hr/ isti djavo ...
Prava navlakusa u pianu vecera od 30 km za samo 15 km i dobijes jedan tanjur spageta i sok za 15 km kao da je to sa popustom sto kosta 30 km ili ponuda dva pica srednja i kola,piva ili kafa za 15 km sa super ponudom koja kosta 30 km hahaha navlakusa prava.Bio sam tamo i uvjerio sam se u taj vid prevare i narode nemoj da mislite da je pica ogromna srednja pica sto kosta u piceriji 8 km.
zasto ne mogu komentar da postavim?
Sve je ovo super, samo je pitanje koliko je ovaj pikpay siguran budući da je još u BETI, a web sajt istoimenog servisa ne radi.
Izgleda ovaj www.groupon.com kopirao sve od ekupon.ba :D
ljudi vam nude jeftinije da jedete a vi ih pljujete tako ti je u bosni ko ima dobru ideju odma ga gazite. a to sto je plagijat ili nije koga interesuje kad imas popust od 50% ???
ideja nije losa al brate mozes pite u bosni 2 dana jest. daj nam nesto konkretno. ha ya
popusta al\' u q.rcu,navlakuša a nema se ni para,glupost,neće dugo trajat.
Pa to vam je vjerovatno jedna te ista skripta koju svi koriste. Samo zamjene logo, prevedu na nas jezik i eto biznisa. Da nisu slucajno oni to \'programirali\'...how yes no :-)
koji ste samo glupsoni, nemres bilivit...radi se o svuda u svijetu popularnom servisu i svi se baziraju na istom principu rada, kakvo plagijatorstvo, nidje veze?!
Zalosno, copy/paste! PU PU PU http://www.groupon.de/
-Sta kaze Suljaga Tihomir..hoceli on na rafting da kocka ili ce na grupni sex.
ja kupio, eto, ako ima kakva sekica da hoce da je pocastim u vapianu, nek se javi :)
super stvar, ja sam se registrirao, samo nadam se da ce biti pametnih stvari za kupovinu koje cu zaista moci koriistiti, tipa putovanja, tehnike, kozmetickih proizvoda i sl.