Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala puno, Bar je nesto razumno ublazena cijena cijena od prosle godine.
Ako citam dobro petodnevna 150 KM, a desetodnevna 305 KM. Kontam ja da ne mogu svi biti Emerik Blum i slicno, ali ovo znaju bolje napraviti ljudi koji vode granap u najzabacenijem selu u ovoj usranoj zemlji, od ovih politickih uhljupa. Majko moja na sta su na srozali.
Samo cuj sa obzirom da neskijam itd tako da je jeftino cinimi se
U Sloveniji.3 puta skuplje...
Dzabe....
Pod uslovom da liftovi rade, da se staze peglaju...a ne kao dosad, malo rade malo ne rade, pocnu u 12 umjesto u 9 itd itd
Hvala Bogu pa ne idem na skijanje haha još mi treba da nogu slomim..platim da se skršim,ne hvala.
Fuj. Kao da po zlatu skijaš, nosaju te na rukama, a oni koriste Bogom dano i zalijepe cijenu kao da su napravili Bjelašnicu ili Jahorinu.
Hocemo Evropski standard neki - ovo je dobar pocetak sa Evropskim cijenama. 😂