Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesul se bunili u zapadnom dijelu sto im je pao isti snijeg ko i u istocnom
Lijepi šeher Mostar
@past-tense zar nije i Banjaluka seher 😂😂😂
Pojedini komentari su dokaz da nam je mozak posteno ispran. Covjek je napravio divnu fotografiju, divnog grada, ali je nama to dovoljno da spominjemo Praljka, rat, Turke, balije, Kolindu, Haski tribunal, a zatim anonimusi iza pseudonima daju konstruktivne kritike vezane za tehniku fotografisanja, kao da su izmislili pejzaznu fotografiju. Zato sto se medjusobno pljujemo, mrzimo i ne podrzavamo, zato nam i jest ovako. NIje kriv ni Dodik ni Bakir smo smo retardi.
Dženade, podigni malo fotoaparat, trećina slike ti je bankina.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
svaka cas!
Pogledajte dobro u donji desni ugao fotografije, šta vidite?
Dzaba nam ljepota kad smo mi narod debili. Umjesto da uzivamo mi se mlatimo koje koji ili koje vjere. Zapad nam šukne koju k'o djeci maloj da se svadjamo.
A gdje je se ovo selo nalazi? :))
Bio i ostao HRVATSKI
⭕🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⭕ HB
Balije znam da istina boli al to su cinjenice
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nista posebno i ja bi ovako uslikao ...
Bi! Ali ti je guzica preteška, mnogo je rezlika između fotografa i onih koji to misle da su, jedna stavka u toj razlici je upravo težina guzice.
Ok oprosti
Mostarackokejn oprosti nisam te prepozno
@3eger ahahahah ok
Sve fotograf do fotografa u p.m
Šeher Mostar ures je sv'jeta.To je gnijezdo slavnije junaka. I na peru i na bojnom maču! MOSTAR JE PODNO VELEŽA! RA'81!
A jadan u po mostara nesmijes doc
@3eger ja sam bio izbacen iz skole, jer sam pretuk'o Hrvata, a ne da se bojim vas ustasa hahah. Ja sam Hercegovacki rambo od 90kg, a ne da se bojim Nultrasa. Pojedem zgoljave škutore za dorucak!
IMA VELEŽA, IMA STAROG MOSTA! NESTALE SU USTAŠE, K'O I HERCEG BOSNA!
@SvinjaIzTeherana nalazim se u Ulici Alekse Santica na prvom frontu sa ustasama. Moj otac je klao HDZ govna u Mostaru i u srednjoj Bosni i ja ću ako treba. Dodji pa mi kazi to u lice ako imas muda pa ces fino zavrsiti u bolnici.
Bio sam izbacen iz srednje, jer sam pretuk'o Hrvata, a ne da se ja bojim (: Ja sam Hercegovacki rambo od 90kg mase. Pojedem zgoljave Škutore za dorucak!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)