Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Premocno !!
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sila koja oduzima dah svojom moci i ljepotom, istovremeno.
Super izgleda, lijepo ih je vidjeti ovako izdaleka i na slici. A u stvarnosti ja se sakrijem pod deku da ih ne vidim, nesto me ovoga strasno strah.
iako izgleda zastrasujuce, prelijepo je, koja je sila prirode, izgleda fantasticno
Ride the Lightning :)
Prelijepo!
Munje te milovale.
Izgleda da se Zevs malo zaigrao, u svakom slucaju cini mi se da su ovo veci dokazi o njegovom postojanju nego onomad sto se ukazase u medjugorju... :').
Vrhunska slika ! Da bar hoce zaposliti klix vec jednom profesionalne fotografe pa da imamo priliku vidjeti ovo cesce ...
photoshop
da oće jedan sastavit u onu karinu iznad Mostara hahaha
Ne bih da budem neko ko blati neciji rad Ali zasto na prvoj fotografiji i na drugoj fotografiji munja JE POTPUNO ISTA munja koja udara u ''relej'' i u ono brdo a ostale munje nisu ni sllicne....Meni je ovo odlicno ali umjetnost rada na fotosopu nikako ne moze spadati u PRAVU umjetnost fotografisanja...Covjek jednostavno uslikao par slika i uklopio ih i sad se ja trebam diviti sto je neko proveo 10 minuta na fotosopu?
Vidi se da nemaš pojma. Ono prvo ti je detalj sa druge fotke.
Koji si ti kreten A ocito k tome jos i slijep Podi kod doktora malo na pregled vida Cuj photoshop Kad bi ti uopce znao sto je uopce photoshop kao program majmune Ne znas cijenit sto netko po cijeli dan kisne vani na kisi i smrzava se i na vjetru i po nemogucim uvjetima po 10-12 sati da slika ovako nesto I sad ti koji guzicu ne mices s fotelje ides srat i pametovat da je ovo photoshop vidi se da mrve mozga nemas sami propuh u glavi Ima te sramota bit Samo blatis okolo majmune primitivni
...ilija gromovnik u svoj raskoši :)
Dobro, da ne može bolje :)