Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
josh jedna glupaca..nikad da ofale
ne bih imao nista protiv nje, a jos manje onog mercedesa sto voza u spotu
ma dobar joj grudnjak na prvoj slici...hocu i ja isti! :)
ma nafurala se previshe
upravo tako - bila je "uspjesna" porno glumica... sta je ta cuna podojila...ehheheheeeeeeee... djeco moja, pa je vi zenite i prevodite na islam, al bi ona vas zedne preko vode... i by the way nije cudo da je playboy odbio jer je sva ofucana, vazda se pojavljuje sa tonom sminke, a i nije neki zmaj i da nije ofucana, prava zaba mlohave picke... UUUUUUUUUHAAAAA!!!
pa ova cura je glumila u pornicima prije nego sto je pocela "pjevat"...
i shta je dalje bilo ?
Hurija nebeska nema sta...
Sta je reci???
ovu bi odma ozenijo i preveo na Islam!
Pametnica ...
pa da bi neka žena bila 'blagoslovljena' svojim slikama u Playboyu, prvo mora proći test procenta silikona u tijelu i nivoa peroxida u kosi...
playboy je za pedere. dobro da ste je vi objavili