Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izašla majka iz porodilišta s bebom i prilazi joj svekrva da vidi bebu i kaže joj: - Snaho,moram nešto da ti kažem, al’ da se ne uvrijediš! - Kaži slobodno,neću da se uvrijedim! - Ovo dijete uopšte ne liči na mog sina – kaže svekrva. Odgovara snajka: - Svekrvo,moram ja tebi nešto da kažem, a da se ne uvrijediš (ustaje i podiže suknju)… ovo je pi*ka a ne fotokopir mašina!
Šef: Imas 50 cigli u avionu. Ako jednu baciš koliko ih ostane? Kandidat: To je jednostavno, 49. Šef: Kako u 3 koraka staviti slona u frižider? Kandidat: Otvoriti frižider.Staviti slona unutra.Zatvoriti frižider. Šef: Kako u 4 koraka staviti jelena u frižider? Kandidat: Otvoriti frižider, izvaditi slona, staviti jelena i zatvoriti frižider. Šef: Lav slavi rođendan. Da li su sve životinje tamo? Kandidat: Nisu, jelen je u frižideru. Šef: Kako će starica preći rijeku poznatu po krokodilima ? Kandidat: Preplivaće, jer su krokodili na rođendanu kod lava. Šef: Još jedno pitanje. Starica, malo joj fali do obale, ali ipak umire. Zašto? Kandidat: Utopila se. Šef: NE! Pogodila je cigla iz aviona. SLJEDEĆI ...
Petak je dan za metak, pitaj te to i doticnu sa slike :P
Eh da me ovakva trenerica ceka isao bih ja svaki dan. :)
...šta nam je sa @qlface...
ja sam prestao sa dijetom i teretanom još u ponedjeljak, i to prije deset godina
Ja sam odustala 2003. i pogledaj me sad. Bolja nego tad
Odustajanje je za slabice, da ne kazem pickice...
Ja sam odustala 2003. i pogledaj me sad. Bolja nego tad
Odustajanje je onaj trenutak kad shvatis da se ne isplati miti mrsava flundra ili egoisticni, steroidni napuhanko.
Petak je Dzuma.
A isto tako i za primiti onu stvar
Petak je dan da se nadojkim i da me unesu u kucu ko jelku!
...okićenog? :)
Voze se šofer i premijer kolima, prolaze kroz neko selo, svinja izleti na put i oni je udare i ubiju. Kaže premijer: - Ništa, vozi dalje, kasnim na sastanak, odvezi me, pa se ti poslije vrati i reguliši sa seljacima... Odveze ga vozač na sastanak, vrati se u selo i nema ga cijelu noć. Pojavljuje se sutradan ujutro, sa podočnjacima, tetura se, bazdi na alkohol. Premijer ga, sav bijesan, pita: - Pa gdje si cijelu noć, na šta to ličiš?!! Vozač: - Gospodine, vratim se ja u ono selo, nigdje nikog na ulici, samo kafana radi. Uđem ja kafanu i kažem: Ja sam premijerov vozač i - ubio sam svinju! E, onda su krenule ture...
Došo mucavac doktoru i kaže: - "Dddoktore, jja imam pproblema sa sspavanjem. Vvvidite, ja ssstalno ssanjam ppiliće i takko sssu gglasni da nne mogu mirno ssspavat." - "Pa lijepo ih potjerajte." - "Pppa ja imm vellim iš! Ppa ih 15 ode ali ihh 15 ostane." - "Pa recite im ponovo iš!" - "Pa ja vvelim ponovo išššš, pa ih 8 ode ali ih 7 osstane." - "Pa potjerajte ih ponovo." - "Pppa ja oppet velim išš! Pa ih 6 ode, a ossstane jedan, jeddan mmamali crrni kokoji jje nanajglasniji!" - "Pa stjerajte ga u pi*ku materinu onda." - "Pa ja velllim idi u pipipipi... i svi mi se vrate.."
Stop rasizmu! Stop dijeti,apstinenciji bilo koje vrste. Stop teretani. Zivi zivot-ko zna zivjeti ,naravno.
Dan za metak kakva dijeta,tako je Commi.
Ljudi koji odustaju od ciljeva u zivotu pronalaze opravdanja i izgovore za sve..