Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje dati otkaz nego nekom smrdomudanom gazdi češkati jajca.......
ja doso u biro neki.. i osoba iz saltera nesposobna totalno.. zvao sefa.. reko ja cu radit isto poso bolje za 150km manje.. i tako sam dobio poso..
meni je šef doveo momka koji snažnije lopata od mene i ja reko šefu ja ću ti bolan kolko daješ ovom momku ja ću ti bolam radit za sto maraka manje...i ja tako osto na poslu al me sad sef hebe u mozak samo tako i to za manje para. haj nek je ziva gloova i nek nam politicari brane bosnu.
Zašto ovakva sumorna tema početkom jeseni
Jest meni super kad ovako prevedu neki članak sa zapadnih portala, kao da vrijedi i za naše firme. Garant se i one tete sa kase u Bingu zabrinu ako je razgovor sa šefom dokumentiran i u e-mailu...
@KeyserChoshe ja jutros da kupim hljeb, a ona cura u pekari se isto k'o ovaj frajer na slici, zagledala u kaktus u ruci, sad sam se pravo zabrin'o za nju...
to su sve znakovi da trebate početi učiti njemacki
Meni su počeli ištekavat Wi-Fi.
Dolazi kolega iz stranke, nema veze za obojicu ima mjesta :-)