Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U penziju ne znam hoću li moć, ustajem 2 sata prije posla, iznajmljujem jer nemam da kupim, ne odbijam posao ni u ludilu i dobro se raspitam ima li gdje jeftinije prije nego šta kupim. Izgleda da ću biti bogat.
I ne piju SPRITE kad su mamurni, pod 6.
ako ne piju to je onda velika greska
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=75z5l7Whmpo#t=16m55s Ako vam samo ne otvori pustite od 16:55 Znacete sami kad ste videli ono sto treba :)
.. I ne brisu dupe parama dok se ne poseru, pod 9.
I ne znaju sta je to zivot pod 8
ko da vidim svog direktora :D 6/6
ma.. lijepo Merlin otpjeva.. "..Nije sreća para puna vreća, to znaju oni što je imaju.." Da ovi truli bogataši posjete sela na Bjelašnici i vide starce koji su čitav život naporno radili, čija su lica opaljena planinskim suncem i izborana surovim vjetrovima.. da ih posjete i da im se susretnu pogledi, shvatili bi da su ti naborani starci i starice mnogo srećniji i uspješniji od njih, jer se i u poznim godinama smješe čarobnim, iskrenim osmjehom iz kojeg isijava dobrota.. a o tome opisani sirotani mogu samo da sanjaju..
Optimistična li si :)
svašta je taj mamlaz pjev'o i otpjev'o...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
logicno da ne mogu spavati,kraj tolike love... he ne bih dao svoj rahatluk
dabogda ja nikad ne bio bogat
Neces, ne brini
uh fala bogu, zabrinuo sam se
cudno neka sorta :)
Zato i jesu bogati
Naravno i ne troše na siromašne.
i to rade.. naravno ne svi
Po kojoj logiKi bi trebali trositi na siromasne? Objasni ziv bio...