|

Penelope Cruz u "vatrenom" Camparijevom kalendaru

Penelope Cruz u "vatrenom" Camparijevom kalendaru
4
Klix.ba
14.11.2012. u 12:32
4
komentara
4

dijeljenja
1/13
2/13
3/13
4/13
5/13
6/13
7/13
8/13
9/13
10/13
11/13
12/13
13/13
Španska glumica Penelope Cruz novo je zaštitno lice brenda Campari za čije je potrebe snimila kalendar sa 13 izazovnih fotografija.
Penelope je pozirala u vatreno crvenim haljinama i cipelama, boji koja odgovara boji pića koje reklamira. Osim u haljinama, lijepa Španjolka snimila je i nekoliko fotografija u seksi kupaćim kostimima.

Italijanska kompanija koja proizvodi alkoholna pića prikazuje svoju novu zvijezdu kroz 13 živopisnih snimaka, koji se vezuju za intrigantna i mistična sujevjerja, kao što su crne mačke, razbijena ogledala ili prolazak ispod merdevina.

"Tema kampanje je intenzivna, intrigantna i veoma šik", kazala je Cruz.

Fotografije je snimio poznati fotograf Kristian Schuller, koji je kazao da je rad na ovom kalendaru bio nevjerovatno iskustvo. Campari je poznat po stvaranju snažnih i vizuelno fantastičnih fotografija u svim svojim kampanjama, a među zvijezdama koje su bile njihova zaštitna lica su Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba i Milla Jovovich.

"Željeli smo pokazati da snagom vjerovanja možemo prkositi svemu i da kažemo zbogom sujevjerju kao što je polomljeno ogledalce ili crna mačka. Naša misija je da ljubiteljima Camparija ponudimo prijatne momente koji slave smjelost i magičnu moć broja 13", rekao je Bob Kunze-Concewitz, direktor Campari Grupe.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...