Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ni to obicne zene, nego jedna ruzna (?) zena.. Usput, usrat cu se jednom od ovakvih clanaka.. Pa ne mora svaki dan isto/slicno/potpuno beznacajno i nebitno...
Kraljica, Tite mi!
Šta je kamenjarka htjela da pokaže sa ovim ? Vjerujem da ni ona sama ne zna. Usput, neke obične žene izgledaju puno bolje od njenih usranih manekenki.
Podjednako bizarno
"Nathalie Croquet je franucska stilistica i novinarka koja je odlučila stati pred kameru i rekreirati poznate modne fotografije, s ciljem da pokaže kako bi svakodnevne, obične žene izgledale u tom scenariju." Ja bih pokušaj nazvala diskriminacijom "obične" žene, a time i žene uopće. Neka se stilistica i novinarka ujutro kada ustane pogleda u ogledalo i saznat će sve. Može komotno da se ismijava na svoj račun, a ne na ručun žena koji smisao vide u sasvim nečem drugom. A Phothoshop je čudo, ali varljivo.
Ma ni slicno ba, pocnimo od oblika glave, tu cemo i da zavrsimo.
tako je ramsey! kad bih mogao da biram izabrao bih ovu tetu od svih njih :)))