Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće novih adidas patika hehehe
Ta plastika barem "pluta", dok u BIH sva plastika cvrsto stoji na tlu sirom drzave i niko ne mari. I onda vidis kako se neki polugradjani kao srede, nalickaju, voze skupa auta koja si u biti ne mogu priustiti, a da dodju sa A na B moraju proci svaki dan kroz mnooogo smeca, i to im uopste ne smeta. Strahota!!!
Ma dovoljno je kod nas pogledat korita rijeka, cisto da se covjeku smuci zivot... Jesmo pogan narod
Joj izas sta ljudi rade
Tako Albanci svoje smeće bace u more za vrijeme nevremena, i to zavrsi u HRvatsko,Italiji, C.Gori. LJudska gamad.
@Japanska jabuka eto ti papak znas to...
Strasno...tuga...
Pa očistite kad možete napraviti nuklearke napravite kakvu spravu da to počisti ili pošaljite cigane iz Srbije oni će to počistiti i prodati to su za njih sekundarne sirovine, a to je novac.
Udjes u more i ugusis se od smeca!
zaista strasan prizor.........koji smo mi idioti