Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim on ima para, vama ne valja. Ne moze se covjek ni sazalijevati sto se trudio pa se uvalio u bolnicu (a nije uzeo kaskadera da se izvlaci nego je stvarno glumio svoje scene).
KUKUUUUUUU!!!!...JOOOOOOJOOOOOOJ...TREBAL MU PARA ZA LIJECENJE....DA ORGANIZUJEMO DONATORSKU KONFERENCIJU! KOGA BONI BOLI KURAC ZA RASELA!?!?!? I NJEGOVO RAME!?!?!? IMATEL ISTA PAMETNIJE DA PISETE???
jest vala koga boli kurac sto je iscasio rame, nek kupi novo, ima para
ma znate sta... BOLI ME TROKURAC STO JE ON ISCASIO RAME STO MU NIJE NEKO ISCUPAO RUKU I ZAVITLAO JE STO METARA U DALJ. EH, TO BI BILA VIJEST.
Vijest me je strasno pogodila neznam kako cu da spavam veceras
uzas