Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad si ljut ne treba da kažeš šefu da je nesposobni konj, na primjer...
Iz iskustva? :D
Kad se naljutim, umijem se, proučim El-fatihu i smirim se, preporučujem ostalim Bošnjacima. Poz
Ni u jednoj rečenici nisam rekao ništa uvredljivo za njega, zar je za tebe uvreda ako kažem da nije išao u džamiju?
Maknite se od mobitela i slanja poruka jer biste se kasnije mogli pokajati!
Najveći problem je nestrpljenje,,de ti čekaj da se smiris kad posizis...
Baš kad sam ljut donesem najbolje odluke, dobre za mene a to je i najbitnije. Hvala svakome ko me naljuti, vječno zahvalan lol
i ne započinjete rečenicu sa "da se ja pitam"
Cuj kad si ljut pocet recenicu "da se ja pitam", kao da je ljuticu briga da li se pita ili ne xD
Baš si slatka :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
S obzirom da je uzrok ljutnje uvijek neko drugi, bar u mom slučaju, ja većinom zadržim za sebe. Zašto? Zato što se ne ljutim nikad. Ima jedno 5 godina kako me je prestalo biti briga za tuđe gluposti. Ako se desi da me ko naljuti, vratim istom mjerom, pa kud koji mili moji.
Ma ne vjerujem da sam ikad bila baš bijesna, bar ne onako kako znam vidjeti kod drugih ljudi. A i upravu si, vjerovatno je tersluk.
Haha pa i ne bilo s obzirom gdje živimo. Od Turaka i Arapa do Austro-Ugarske, pa preko pokušaja da pratimo i zapad i Evropu, sve smo pokupili. Zato mi tersamo, malo znamo biti i nekulturni, uvijek moramo biti u pravu i sve ''znamo''. Eto to smo mi Jugoslaveni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa valjda moraš donijeti odluku da ne zadržiš sve za sebe ili da se ne osamljuješ što znači da je prvi savjet uzajamno isključiv sa drugim odnosno trećim. Pojasnite mi, molim vas!
A smijemo li ..vikati..lupati..plakati ...??:))
Ja lupam glavom o zid......i odma se odljutim.....zaboravim na ljutnju, jer bol preovlada....😂😂😂
Haj to objasni bosnji :-)