Imajte na umu
9

Ovih pet bezobzirnih horoskopskih znakova nije briga za manire i tuđe osjećaje

DP
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Ljubaznost nije na vrhu svačije liste prioriteta, a njena odsutnost posebno je karakteristična za ove horoskopske znakove.

Sigurno ste se susreli s ljudima koji ne obraćaju pažnju jesu li prema vama ljubazni ili ne i ne uzimaju u obzir vaše potrebe i osjećaje. Za takvo njihovo ponašanje možda je kriv horoskopski znak u kojem su rođeni jer neki od njih nemaju vremena za taktiziranje, dok drugi imaju druge razloge za takvo ponašanje, piše Your Tango.

1. Jarac

Jarčevi nisu nepristojni, nego su samo ambiciozni i usredotočeni na svoj cilj. Oni se mogu toliko unijeti u posao da i ne shvaćaju kako su nepristojni. Oni nisu zlobni ni nepažljivi, nego samo nemaju vremena jer imaju previše toga što trebaju napraviti pa se događa da potpuno zaborave javiti vam se ili ne obraćaju pažnju na ono o čemu im govorite. Imajte na umu da su Jarčeve namjere dobre i da će oni uvijek biti tu kada vam bude potrebna pomoć.

2. Ovan

Ovnovi su previše nestrpljivi i impulzivni da bi bili ljubazni. Katkad znaju izgovoriti prvo što im padne na pamet, ne razmišljajući kako će se to odraziti na sagovornika. Ako imaju malo strpljenja i sve drže pod kontrolom, uspijevaju ne biti grubi i nepromišljeni. Kao i Jarčevi, i Ovnovi imaju puno toga što žele obaviti i neće gubiti vrijeme na stvari koje smatraju nepotrebnim.

3. Vodolija

Vodolije katkad mogu djelovati distancirano i rezervirano. Oni ne vole sudjelovati u tuđim dramama i ne žele postati pretjerano emocionalni ni pred kim. Mogu biti iznimno nepredvidivi, a ako se ne žele baviti ni s čim, mogu to priopćiti na grub način. Vodolije imaju puno toga na umu i uvijek pokušavaju naći rješenje za probleme pa nekad ne vode računa o tome jesu li ljubazni.

4. Lav

Lavovima je život prepun događaja pa ne stignu kako treba ispratiti sve to. Zbog toga ljubaznost nije na listi njihovih prioriteta. Oni nisu neljubazni, nego su zbog svega onoga što imaju na umu često odsutni i mogu potpuno zaboraviti da trebaju biti ljubazni. Za Lavove je najbolje da se usredotoče na jednu stvar, nego da se rasprostru na sve strane i nešto pogriješe.

5. Djevica

Djevice previše razmišljaju o tome hoće li biti ljubazne i hoće li imati lijepe manire. Zbog toga mogu djelovati ljudima kao da su neljubazne jer su previše ustrajne u svom trudu. Rođeni u ovom horoskopskom znaku ne žele povrijediti ničije osjećaje, ali katkad mogu biti do te mjere opterećeni raznim stvarima koje su obećali tako da ljubaznost ostavljaju po strani. Zbog stalne težnje za savršenošću događa se da im je narušeno samopouzdanje zbog čega se nekad ponesu i neljubazno, nesvjesni da to rade.